25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 429 notícies disponibles
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

Hem visitat la Masia de Torre de la Vila

Hem visitat la Masia de Torre de la Vila Divendres 19 d'octubre al matí alumnat i participants al Voluntariat per la llengua van visitar la Masia Torre de la Vila. 
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

El CNL Eramprunyà commemora l'Any Fabra

El CNL Eramprunyà commemora l'Any Fabra El 2018 es commemora la figura i l'obra de Pompeu Fabra amb motiu dels 150 anys del naixement del lingüista i dels 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.
Dilluns, 8 d'octubre de 2018

Espectacles i concerts amb descomptes per a l'alumnat i el voluntariat del CNL Eramprunyà

Espectacles i concerts amb descomptes per a l'alumnat i el voluntariat del CNL Eramprunyà L'alumnat dels cursos de català i els participants al Voluntariat per la llengua del curs 2018-2019 tenen descompte en l'entrada als espectacles de la Temporada d'arts escèniques i música de Can Massallera, als concerts del Sant Boi Jazz Club de Cal Ninyo i als espectacles en català del Teatre Plaza. 
Dimarts, 25 de setembre de 2018

Últimes places per als cursos del 1r trimestre

Últimes places per als cursos del 1r trimestre Encara queden places lliures en alguns cursos de català del 1r trimestre. 
Dijous, 20 de setembre de 2018

Lectures "Llegir per parlar, llegir per aprendre"

Lectures Amb quaderns commemoratius de l'Any Fabra i l'Any Pedrolo
Divendres, 14 de setembre de 2018

Noves adhesions al Voluntariat per la llengua de Castelldefels

Noves adhesions al Voluntariat per la llengua de Castelldefels Sis comerços de la ciutat s'han afegit als establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.
Divendres, 7 de setembre de 2018

Busquem establiments comercials que col·laborin amb el Voluntariat per la llengua

Busquem establiments comercials que col·laborin amb el Voluntariat per la llengua Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.
Divendres, 20 de juliol de 2018

A la zona esportiva Diagonal de Gavà s’ha format un grup de parelles lingüístiques amb persones que hi van a fer gimnàstica

A la zona esportiva Diagonal de Gavà s’ha format un grup de parelles lingüístiques amb persones que hi van a fer gimnàstica Mou-te en català amb les parelles lingüístiques gavanenques!
Dilluns, 2 de juliol de 2018

Cloenda de la 25a edició del Voluntariat per la llengua de Viladecans

Cloenda de la 25a edició del Voluntariat per la llengua de Viladecans Amb un joc de l'auca de Pompeu Fabra
Dilluns, 2 de juliol de 2018

El Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, present a les III Jornades del CPNL per a la Millora Professional: Recursos, Eines i Habilitats. Compartim!

El Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, present a les III Jornades del CPNL per a la Millora Professional: Recursos, Eines i Habilitats. Compartim! Les Jornades van tenir lloc a Barcelona el 28 de juny i van aplegar 300 professionals del CPNL.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes