Visita dialogada a l'exposició "Viure als marges", al Museu de Gavà

Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

El Servei Local de Català de Gavà organitza una visita a l'exposició temporal "Viure als marges", al Museu de Gavà, i també a l’exposició permanent d’aquest equipament cultural.

  • Dia: Dimecres 23 de novembre
  • Hora i punt de trobada: 10 h a la porta del museu (Plaça de Dolors Clua, 13-14)
  • Preu: gratuït
  • Inscripcions: fins el 18 de novembre
    • presencialment al Servei Local de Català de Gavà (rambla de Joaquim Vayreda, 31, 3r) en horari d'atenció al públic (dilluns a divendres de 09.30 a 13 h)
    • a classe
    • per telèfon: 93 638 26 11
    • per correu electrònic: vxl.eramprunya(ELIMINAR)@cpnl.cat

Es prega la màxima puntualitat ja que la visita començarà a les 10.10 h sense cap retard.

La visita dialogada anirà a càrrec d’una educadora del museu.

Aquesta activitat s’adreça a l’alumnat dels cursos de català d’aquest municipi i als voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...

Nascut l´any 1978 com a conseqüència de la singular riquesa arqueològica de la zona, el Museu de Gavà té un paper rellevant en la protecció i la divulgació del patrimoni cultural i natural de la comarca. Els tres grans eixos són la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni històric i natural de l´entorn, amb especial dedicació als materials provinents de les Mines Prehistòriques. La col·lecció, centrada en la prehistòria de les mines i d'altres jaciments del Massís del Garraf, també aplega col·leccions procedents del poblat ibèric del turó de Calamot, la cova de Can Sadurní de Begues, l'ancoratge romà de les Sorres del Delta del Llobregat, les vil·les romanes de Sant Pere de Gavà, Can Valls del Racó i la Roca, i el castell d'Eramprunyà.

Plaça de Dolors Clua, 13
Gavà

A les 10.00 h.

Vols compartir aquest acte?