Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Viladecans

Socioeconòmic > Empresa > Plans Ofercat

Carrer del Doctor Reig

El dijous 25 de febrer, a les 13.30 h, tindrà lloc la presentació telemàtica dels resultats de l'estudi Ofercat, sobre els usos lingüístics als establiments comercials de Viladecans, que organitzen el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Viladecans.

Les persones interessades a participar-hi ho poden fer a partir d’aquest enllaç: https://youtu.be/Ko_UFWSAjxQ

Periòdicament, la Generalitat i el Consorci per a la Normalització Lingüística duen a terme estudis Ofercat sobre la situació lingüística dels comerços de diverses ciutats catalanes. Els resultats dels estudis permeten impulsar els plans Ofercat, programes per promoure el català al comerç, adaptats a les característiques comercials de cada localitat.

Durant l'any 2019 l'Ofercat es va portar a terme a deu ciutats catalanes, entre les quals hi havia Viladecans. S'hi van fer observacions de la retolació i la llengua oral d'una mostra representativa dels comerços santboians, els resultats de les quals es presentaran en aquest acte.

Viladecans

A les 13:30 h.

Vols compartir aquest acte?