Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2018 a Sant Boi de Llobregat

Socioeconòmic > Empresa > Plans Ofercat

Carrer Lluís Pascual Roca

El dimarts 26 de gener a les 14 h tindrà lloc la presentació telemàtica dels resultats de l'estudi Ofercat, sobre els usos lingüístics als establiments comercials de Sant Boi de Llobregat, que organitzen el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Les persones interessades a participar-hi ho poden fer a partir d'aquest enllaç.

Periòdicament, la Generalitat i el Consorci per a la Normalització Lingüística duen a terme estudis Ofercat sobre la situació lingüística dels comerços de diverses ciutats catalanes. Els resultats dels estudis permeten impulsar els plans Ofercat, programes per promoure el català al comerç, adaptats a les característiques comercials de cada localitat.

Durant l'any 2018 l'Ofercat es va portar a terme a deu ciutats catalanes, entre les quals hi havia Sant Boi de Llobregat. S'hi van fer observacions de la retolació i la llengua oral d'una mostra representativa dels comerços santboians, els resultats de les quals es presentaran en aquest acte.

Sant Boi de Llobregat

A les 14:00 h.

Vols compartir aquest acte?