Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. El Govern aprova destinar 1,5 milions d'euros al Consorci per a la Normalització Lingüística

  El Govern ha acordat una aportació extraordinària d'1.500.000 euros al Consorci per a la Normalització Lingüística, òrgan adscrit a la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, per atendre la situació derivada de la pandèmia.

  Cursos de català

 2. INSCRIPCIONS ALS CURSOS DE CATALÀ AL CNL EL PRAT DE LLOBREGAT, setembre de 2018

  La inscripció als cursos de català es farà al Centre Cultural el Remolar, carrer de Ramon Llull 12, 2a planta. Matí: del 5 al 25 de setembre de 9.

  Cursos de català

 3. Taller de doblatge en català per als alumnes del CNL El Prat de Llobregat

  El dimarts, 21 de novembre, els alumnes dels cursos de català elemental i dels grups de conversa van participar en un taller de doblatge en català. Aquest taller, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística, va permetre que l'alumnat posés la veu a diversos fragments de pel·lícules, com per exemple Psicosi, o sèries de TV.

  Cursos de català

 4. Mosses i mossos llancen els birrets a l’aire

  El CNL El Prat de Llobregat ha tancat amb èxit la primera edició del curs de nivell C2 per al cos de Mossos d'Esquadra i de Policia local.  Fruit de la col·laboració del CPNL i de la FEPOL, Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya, el CNL El Prat de Llobregat ha impartit el primer curs de nivell C2 a l'aeroport del Prat, amb un total de 31 persones inscrites.

  Cursos de català

 5. Comença la matriculació als cursos intensius d’estiu al CNL El Prat de Llobregat

  El CNL ofereix dos cursos: 1 curs de nivell bàsic 2 intensiu, de 45 hores, que s'impartirà del 3 al 26 de juliol, de dilluns a dijous i en horari de matí (de 9.

  Cursos de català

 6. Proves de nivell i matriculació als cursos de català del CNL El Prat de Llobregat

  Cursos trimestrals de març a juny de 2017. Les persones interessades a inscriure's als cursos poden trucar al 93 379 00 50 ext. 5560, per demanar dia i hora a partir del dilluns 13 al dijous 23 de març.

  Cursos de català

 7. Els alumnes del CNL EL Prat de Llobregat i el CPS Francesc Palau surten a fer Un tomb pel Prat

  Els alumnes del curs Bàsic 2 del CNL El Prat de Llobregat i del CPS Francesc Palau han visitat l'edifici de l'Ajuntament i de l'església Sant Pere i Sant Pau. Aquesta visita forma part de la tasca final de la unitat Un tomb pel Prat que hem treballat conjuntament les dues institucions i que ha estat coordinada per una professora del CNL i un alumne d'un Màster en pràctiques.

  Cursos de català

 8. Cursos de Nivell D (C2) al Prat de Llobregat

  Al CNL del Prat s'ofereixen les dues modalitats de cursos de nivell D (C2): presencial i a distància (virtual).

  Cursos de català

 9. CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS CNL DEL PRAT DE LLOBREGAT

  Inscripcions torn preferent (antics alumnes): 15 i 16 de setembre, de 9.00 a 13.00 h i de 17.00 a 19.30 h Inscripcions torn general: Cal trucar a partir del 3 de setembre de 9.

  Cursos de català

 10. VISITA A L’ESPAI NATURAL DEL REMOLAR-FILIPINES

  Una vuitantena de persones hi van participar

  Cursos de català