25 anys fent bategar el català

CNL El Prat de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 9 de maig de 2019

El CNL El Prat de Llobregat visita L’Artesà

El CNL El Prat de Llobregat visita L’Artesà

Han començat les visites al Teatre L'Artesà que el CNL El Prat té previstes aquest mes de maig.  El dimarts 7 i el dimecres 8 de maig l'alumnat dels cursos de català i els participants del programa Voluntariat per la llengua del Prat van visitar el Teatre L'Artesà. Està previst que l'assistència superi les 120 persones. Les visites guiades són molt interessants i atractives perquè, d'una banda, permeten conèixer els espais i funcions d'un teatre, i d'una altra banda, el projecte Arts en Viu del Prat.

Aquesta visita s'ha fet per fomentar el coneixement de l'entorn entre l'alumnat dels cursos i els membres del VxL.  Cada trimestre del curs es mira d'oferir alguna visita interessant com aquesta per tal de portar els usuaris del CNL fora de l'aula i posar-los en una situació comunicativa real.

El Teatre L'Artesà és un equipament de la ciutat acabat d'estrenar. Després de 30 anys tancat, l'edifici conserva les centenàries façanes originàries modernistes en un nou equipament que disposa d'una sala d'exhibició per a més de 600 espectadors, una sala petita polivalent per a 150 espectadors i diferents espais d'assaig.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter