25 anys fent bategar el català

CNL El Prat de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 29 de novembre de 2018

L’S1 del CNL El Prat juga a l'Scrabble a classe

La sessió s'inscriu en les activitats que organitza el CNL dins la campanya I tu, jugues en català?

L’S1 del CNL El Prat juga a l'Scrabble a classe

Ahir dimecres 28 de novembre l'alumnat de l'S1 del CNL El Prat de Llobregat es va trobar l'aula preparada per jugar a l'Scrabble en català.

La sessió es va fer en col·laboració amb el Club de Scrabble Delta Prat, entitat que forma part d'Amics del Prat i que cada quinze dies organitza partides de Scrabble en català a la ciutat. Abans de començar la partida, Francesc Gelabert, promotor i fundador d'aquest club, va presentar el funcionament i les regles del joc.

A més, van assistir a la sessió diversos membres del Club que hi juguen habitualment i això va anar molt bé perquè va permetre que els alumnes que no hi havien jugat mai poguessin fer-ho guiats i assessorats per ells. Aprofitant la partida, els van convidar a assistir a alguna de les sessions quinzenals que organitza el club, si és que hi estan interessats. Els alumnes van gaudir molt amb el joc i van passar una estona molt entretinguda.

La sessió també es va aprofitar per explicar als alumnes els objectius de la campanya I tu, jugues en català? i les actuacions que s'hi fan al Prat. Van poder veure i remenar alguns dels jocs en català que hi ha al mercat i es va fer difusió dels vuit comerços de la ciutat que hi col·laboren.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes