25 anys fent bategar el català

CNL El Prat de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 19 de novembre de 2018

CONCURS “I tu, jugues en català?”. Hi vols participar?

CONCURS “I tu, jugues en català?”. Hi vols participar?

Aquest és el tercer any que el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza aquest concurs per fomentar l'ús de català a través del joc. Participar-hi és molt fàcil, els participants hauran de registrar-se al web del concurs respondre 10 preguntes relacionades amb el joc i la joguina o amb els jocs tradicionals del territori. També es pot seguir el concurs a  Twitter, a través del compte de @cpnlcat i amb l'etiqueta #jugacpnl #itujugues #iTuJuguesEnCatalà.

El concurs tindrà lloc del 19 al 30 de novembre i es proposarà una pregunta diàriade dilluns a divendres, a través del blog del concurs "I tu, jugues en català?". Els participants, que s'hi hauran inscrit prèviament per mitjà d'un formulari, podran respondre només la pregunta del dia i tindran temps de fer-ho fins a la mitjanit. 

La puntuació, que variarà segons la pregunta, quedarà clarament especificada a l'enunciat i s'anirà afegint al còmput de cadascú, a fi de poder establir la classificació, que els participants podran consultar a diari aquí.

En l'edició passada, la de 2017, el concurs era fotogràfic i el segon premi va recaure en un alumne del Centre de Normalització Lingüística El Prat de Llobregat, que va participar amb una fotografia que representava la recreació del joc de taula La fallera calavera.

La persona guanyadora serà qui obtingui la màxima puntuació o, en cas d'empat, la que resulti afavorida pel sorteig públic que es realitzarà el dia de lliurament de premis, que serà durant el mes de gener.

Els noms dels guanyadors es faran públics al blog del concurs "I tu, jugues en Català?". Podeu consultar els premis que s'atorgaran aquí.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes