25 anys fent bategar el català

CNL El Prat de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 29 de novembre de 2017

Una divertida Tarda de Scrabble al CNL El Prat de Llobregat

Una divertida Tarda de Scrabble al CNL El Prat de Llobregat

El dia 29 de novembre, unes 25 persones, membres del VxL i alumnes del CNL del Prat van passar una tarda ben divertida i entretinguda tot jugant a l'Scrabble en català. Aquesta activitat es va organitzar en el marc de la campanya I tu, jugues en català? que porta a terme el CPNL des de fa uns quants anys.

L'activitat es va fer amb la col·laboració i l'assessorament de l'Scrabble Delta Prat, que és  una  secció dins l'entitat Amics del Prat que es dedica a promocionar aquest joc a la ciutat. Ells es van encarregar d'explicar les regles del joc i d'ajudar les persones que hi jugaven (la majoria no ho havia fet mai) a fer combinacions  de paraules i a sumar tants punts com fos possible. Van portar els fulls per anotar-hi les puntuacions i van explicar com se sumen els punts, i també van proporcionar a cada taula un full amb la llista paraules de dues i tres lletres que es poden formar, cosa que va ajudar una mica a veure si era viable o no una determinada combinació de paraules. I com que és un joc que fa rumiar molt, l'estona va passar volant.

Després d'aquest petit tastet de Scrabble , tothom està convidat a participar a les trobades que l'Scrabble Delta Prat organitza per als amants d'aquest joc cada segon dilluns de mes al bar del Cèntric, Espai Cultural.

Aprofitant aquesta Tarda de Scrabble, el CNL va muntar a l'aula una petita exposició de jocs en català, per fer evident als assistents que n'hi ha molts i que els podem comprar també en català. També es va fer difusió dels comerços locals que participen a la campanya i es va lliurar el full de mà amb les dades per accedir a l'app i al web de jocs en català.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter