25 anys fent bategar el català

CNL El Prat de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 5 de juliol de 2017

El Voluntariat per la llengua del Prat de Llobregat visita el CRAM

El Voluntariat per la llengua del Prat de Llobregat visita el CRAM

Des del 2010 el Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) disposa d'unes instal·lacions noves i capdavanteres al passeig de la Platja del Prat.

Dins de la programació de sortides culturals que el CNL organitza cada mes per als membres del Voluntariat per la llengua, aquest mes de juny s'ha fet una visita guiada a les instal·lacions del CRAM.

Durant la visita, l'educadora del CRAM va mostrar i explicar als assistents dues exposicions de sensibilització envers la conservació del mar i de les espècies que hi habiten: A favor de la biodiversitat, un mar d'esperança, que explica la problemàtica que afecta el medi marí i les espècies que l'habiten, i A favor dels taurons, un mar d'esperança.

A continuació, a l'àrea de clínica, els visitants van tenir l'ocasió de veure i conèixer les tortugues marines que s'hi estan recuperant. L'educadora del CRAM els va explicar  la història d'algunes d'aquestes tortugues, què els va passar, com van arribar al CRAM i quin futur els espera: algunes podran ser alliberades quan estiguin recuperades i alguna altra haurà de viure per sempre al CRAM perquè té lesions que no li permetrien viure en llibertat.

Als voluntaris i voluntàries els va agradar molt la visita, especialment veure i conèixer la història d'aquestes tortugues. Alguns van sorprendre el personal del CRAM amb els seus coneixements sobre els animals marins i el medi ambient, i van demostrar l'estima que tenen pel medi marí. Només hi va haver un inconvenient i va ser la calor que feia aquell dia; per sort, la visita va ser molt interessant i amena, i això els va fer més suportable la calor. 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes