Cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística El Prat de Llobregat ofereix cursos de català per a adults des de nivell inicial fins a nivell superior (nivells: A2, B1, B2, C1, C2) i en diferents modalitats d'aprenentatge - presencial, semipresencial i en línia -, amb l'objectiu de facilitar el coneixement i l'ús de la llengua catalana a la població. Els cursos es fan en horaris de matí, tarda o vespre.

Procés d'inscripció

image
Fes una prova per saber el teu nivell de català
Del 22/2 al 8/4
cpnl.cat/nivell
image
Inscriu-te
preferent: del 9 al 12/4
general: del 13 al 16/4
cpnl.cat/inscripcio
image
Accedeix a l'entorn virtual
cpnl.cat/alumnes
Inici dels cursos: 28 d'abril

Proves de col·locació

Si no has fet mai cap curs al CPNL o no tens cap certificat oficial, has de fer una prova de col·locació (o nivell): és gratuïta i la pots fer en línia o a prop de casa.

Sol·licita ara la prova al teu centre més proper!

Demana una prova de col·locació

  • Abans d'inscriure't a qualsevol curs cal tenir el resultat de la prova de col·locació o presentar una certificació oficial de llengua catalana, excepte si és un Bàsic 1, Inicial o curs oral (Ep!).
  • Fer la prova de col·locació no assegura tenir plaça als cursos.
  • L'única finalitat de les proves de col·locació és assignar cada alumne al curs més adequat d'acord amb el seu nivell.

Atenció

  • Inscripció preferent: si has fet un curs al CPNL durant l'últim any, tens preferència d'inscripció del 9 al 12 d'abril.​
  • Inscripció general: si no has fet cap curs al CPNL durant l'últim any, t'has d'inscriure durant els dies 13, 14, 15 i 16 d'abril. ​

Enllaços