Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals > Sortides culturals [X]
 1. L’alumnat surt de l’aula per conèixer els serveis i la història de Cornellà i de Catalunya

  Aquest segon trimestre l'alumnat del CNL de Cornellà ha pogut gaudir de diverses sortides que els han permès conèixer una mica més la història de la ciutat, els serveis que ofereix a través de les biblioteques, així com el Parlament de Catalunya.

  Llengua i cultura

 2. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat coneixen la història de la ciutat gràcies al recorregut “Dones de Cornellà. Un itinerari històric"

  Un any més, per celebrar el Dia de la dona, diversos grups del CNL s'han apuntat a fer aquest itinerari organitzat pel Museu Palau Mercader, que té l'objectiu de fer visibles les dones que han marcat la història de la ciutat.

  Llengua i cultura

 3. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat surten de les aules per conèixer l’entorn

  Les sortides permeten, d'una banda, donar a conèixer els recursos i serveis que tenen al seu abast i, de l'altra, trobar espais on posar en pràctica la llengua que estan aprenent.

  Llengua i cultura

 4. Visita al Parlament de Catalunya

  Els alumnes dels cursos de català per a adults del CNL de Cornellà van poder veure el Parlament de Catalunya en dues visites consecutives, els passat 19 i 20 de febrer. Es tracta d'una activitat complementària dels cursos de català que cada any s'ofereix de forma voluntària als usuaris del servei i que sempre té molt èxit de públic. Aquest any no en va ser una excepció.

  Llengua i cultura