Filtres aplicats

  • Programa: Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn [X]
  1. L'alumnat i els participants del VxL coneixen el patrimoni de Cornellà de Llobregat

    Les sortides organitzades des del CNL de Cornellà de Llobregat formen part de les activitats que es duen a terme perquè els usuaris, tant alumnes com participants del Voluntariat per la llengua, coneguin l'entorn i trobin diferents espais on posar en pràctica la llengua que estan aprenent.

    Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

  2. L’alumnat surt de l’aula per conèixer els serveis i la història de Cornellà i de Catalunya

    Aquest segon trimestre l'alumnat del CNL de Cornellà ha pogut gaudir de diverses sortides que els han permès conèixer una mica més la història de la ciutat, els serveis que ofereix a través de les biblioteques, així com el Parlament de Catalunya.

    Activitats complementàries

  3. L’alumnat del CNL de Cornellà de Llobregat surt de l’aula per conèixer la ciutat

    Aquest trimestre l'alumnat dels cursos de nivell bàsic han pogut conèixer alguns dels serveis que ofereix la ciutat i la història de Cornellà i del barri que ens acull, Sant Ildefons.

    Activitats complementàries

  4. L’alumnat dels cursos intensius visita el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA)

    Una trentena d'alumnes dels cursos de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2 han visitat l'exposició permanent del MMACA i han pogut tant descobrir les personalitats més destacades del món matemàtic des de l'antiguitat com jugar i experimentar amb els materials exposats.

    Activitats complementàries

  5. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat visiten el centre històric de la ciutat

    Una trentena d'alumnes dels cursos de català han participat en l'itinerari "Cada pedra al seu temps", organitzat pel Museu Palau Mercader.

    Activitats complementàries

  6. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat coneixen la història de la ciutat gràcies al recorregut “Dones de Cornellà. Un itinerari històric"

    Un any més, per celebrar el Dia de la dona, diversos grups del CNL s'han apuntat a fer aquest itinerari organitzat pel Museu Palau Mercader, que té l'objectiu de fer visibles les dones que han marcat la història de la ciutat.

    Activitats complementàries