Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Oci i consum > Cinema en català [X]
 1. Aquest 23 d’abril, torna el gènere anime en català a Cines FULL de Cornellà

  "Els guardians de la nit -Kimetsu no Yaiba-. La pel·lícula: El tren infinit", el film més taquiller de la història nipona, s'estrena aquest cap de setmana doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 2. Aquest cap de setmana, estrena de cinema d’animació en català amb “Detectiu Conan: La bala escarlata”

  El detectiu Conan torna a la pantalla gran, i a Cines FULL de Cornellà de Llobregat, doblada al català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 3. Cap de setmana de cinema en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  Tom i Jerry, la parella de gat i ratolí més famosa de la història del cinema, es retroben en una nova pel·lícula que es podrà veure doblada al català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 4. Aquest cap de setmana, cinema d’animació en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  Demà, divendres 15 de gener, s'estrena el film d'animació 'Els elfkins', que es podrà veure doblat al català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 5. Nadal de cinema d’animació en català a Cines FULL de Cornellà

  Aquest dimecres, 23 de desembre, s'estrena la nova aventura èpica de Dreamworks, 'Els Croods: Una nova era', que es podrà veure doblada en català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 6. Aquest divendres, 4 de desembre, estrena d’animació en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  'El cavaller del drac', pel·lícula d'animació familiar basada en l'èpica aventura de Cornelia Funke, es podrà veure doblada en català, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 7. Cap de setmana de cinema en català a Cines FULL de Cornellà de LLobregat

  Aquest divendres, 23 d'octubre, s'estrenen dues esperades pel·lícules d'animació: 'Trolls 2: Gira mundial', segona part de l'exitosa 'Trolls', i el film futurista japonès 'Promare'. Totes dues es podran veure doblades en català, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català

 8. Aquest divendres, 17 de juliol, nova estrena en català als Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  Scooby!, la darrera pel·lícula d’animació protagonitzada per aquest gos tan popular, es podrà veure en versió doblada en català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística.

  Oci i consum > Cinema en català

 9. Aquest divendres, 3 de juliol, nova estrena en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  El film d'animació infantil Sabates Vermelles i els set trols, dels creadors de Frozen i Big Hero 6, es podrà veure en versió doblada en català, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística.

  Oci i consum > Cinema en català

 10. Cap de setmana d’animació en català a Cines FULL de Cornellà de Llobregat

  Onward, el nou film d'animació de Pixar i Disney, es podrà veure doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  Oci i consum > Cinema en català