Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. El CNL de Cornellà de Llobregat obre les aules a l’alumnat dels cursos de català

  Una quarantena d'alumnes dels cursos en línia de català han passat pel centre durant aquest mes de juny per fer les proves homologades i obtenir el certificat de català corresponent.

  Cursos de català

 2. Al CNL de Cornellà comencem 17 cursos amb 275 persones inscrites

  Dilluns dia 25 de gener van començar els cursos de català després d'una setmana d'inscripcions en línia i el canvi de la presencialitat a la virtualitat a causa de les restriccions per la situació sanitària. Per tant, els 11 cursos que inicialment havien de ser presencials ja es van oferir en modalitat virtual; els 7 cursos restants, que es tutoritzen des del CNL de Cornellà, són en modalitat en línia.

  Cursos de català

 3. S’obren les inscripcions als cursos de català, amb noves modalitats i preus més reduïts

  • El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a l'alumnat que ha acabat un curs el 2019-2020, i del 17 al 25 de setembre per al públic en general.
  • Les inscripcions es faran en línia per poder agilitzar el procés i evitar desplaçaments.

  Cursos de català

 4. Al CNL de Cornellà de Llobregat, ja hem començat les classes de català

  Comencem l’any amb 16 cursos i un augment de les inscripcions als nivells bàsics, comparat amb el mateix període de l'any passat.

  Cursos de català

 5. El CNL de Cornellà, a les escoles de Sant Ildefons

  Un any més, el CNL col·labora amb els serveis territorials d'Educació per oferir cursos de català a les mares i pares de les escoles del barri.

  Cursos de català

 6. Comencen les classes de català del curs 2019-2020 a Cornellà de Llobregat

  El CNL de Cornellà inicia aquest trimestre 18 cursos amb un augment tant de les inscripcions a tots els nivells com a totes les franges horàries.

  Cursos de català

 7. El 24 de maig es va presentar "Ep! Escolta i parla"

  El CNL de Cornellà va assistir a la presentació que la Direcció General de Política Lingüística va fer del nou curs oral de català "Ep! Escolta i parla", un curs destinat a persones no alfabetitzades.

  Cursos de català

 8. Més de 300 persones s'inscriuen als cursos de català de Cornellà

  En total, són 24.000 persones les inscrites al setembre als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Cursos de català

 9. Comencen les classes de català del curs 2018-2019 al CNL de Cornellà

  18 cursos són l'oferta de la primera tongada de cursos de català de Cornellà. Aquests cursos trimestrals començaran al setembre i acabaran al desembre.

  Cursos de català

 10. Es prioritza l'acolliment de nouvinguts i la qualitat de l'aprenentatge en l'oferta de cursos de català del 2018-2019

  S'obren les les inscripcions per als cursos de català de tardor del CNL de Cornellà de Llobregat. I entre les principals novetats destaca l'oferta de mòduls de català Bàsic 3 gratuït per afavorir l'acolliment lingüístic de les persones nouvingudes i la reducció del nombre màxim d'alumnes per grup per millorar la qualitat de l'aprenentatge. 

  Cursos de català