Oriol Torras, coordinador d'Ensenyament del CNL de Cornellà de Llobregat, fa una valoració del curs 2021-2022

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Tanca el darrer programa de la temporada Oriol Torras, coordinador d'Ensenyament, per fer una valoració del curs que acabem, un cop superada la situació excepcional de la pandèmia que encara va afectar els cursos de la tardor passada. Amb tot, s'explica que a partir del gener ja vam poder tornar a la normalitat, la qual cosa es reflecteix tant en el nombre de cursos presencials oferts com en les inscripcions.

A continuació, parlem dels dos cursos que s'ofereixen aquest mes de juliol: un de nivell Bàsic 1 i l'altre de Bàsic 2, que comencen dilluns dia 4 de juliol i finalitzen el 27. Es tracta de dos cursos intensius de tres hores diàries, de dilluns a dijous. S'explica que les inscripcions van començar dia 27 de juny i que a hores d'ara ja estan plens.

Finalment, s'avança informació sobre la inscripció als cursos de setembre, que serà entre els dies 14 i 16 i que es podrà fer tant de manera presencial com en línia. Pel que fa als cursos, es comenta que en aquesta convocatòria ja es tornaran a oferir tots els nivells i durant el mes d'agost se’n podrà consultar l'oferta al web del Centre.

Marxem de vacances informant els oients que ja tenen disponibles totes les obres normatives de l'Institut d'Estudis Catalans en línia per poder resoldre els dubtes que tinguin sobre ortografia o gramàtica.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?