L'alumnat del CNL de Cornellà celebra el Dia Internacional del Joc

Oci en català

Aquesta setmana l'aulari del Centre s'ha convertit en un gran espai en el qual els alumnes han pogut posar en pràctica el català d'una manera lúdica i espontània.

La jornada de jocs ha començat aquest dimecres, 25 de maig, dia en què hem pogut gaudir de la visita dels educadors del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA), que ens han portat una sèrie de jocs que ens han permès repassar numerals i expressions col·loquials i aprendre una miqueta més de divisibilitat gràcies a la màgia.

Dijous, 26 de maig, hem continuat la jornada lúdica amb jocs com ara el Vuitquatre i el Setsis, per formar paraules; l'Story Cubes i el Thinko, per crear històries; el Qui és qui, per treballar la descripció, i d'altres com la Baralla catalana o el Kahoot, preparat per a l'ocasió. En definitiva, jocs que permeten practicar diferents habilitats lingüístiques segons el nivell dels estudiants i gràcies als quals han pogut passar una bona estona i intercanviar experiències i coneixements.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya 'I tu, jugues en català' amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català entre els alumnes dels cursos i fomentar l'ús del català a través del joc.

Vols compartir aquesta notícia?