Inscripcions i activitats del CNL, a l’”Espai de català” a Ràdio Cornellà

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Hem volgut començar el programa d'aquesta quinzena recordant les dates d'inscripció als cursos d'aquest trimestre. El torn d'inscripció preferent és els dies 24 i 25 de març, mentre que el general serà els dies 28 i 29. Els cursos comencen entre el 4 i el 5 d'abril.

El segon dels temes de què parlem és l'activitat que s'ha organitzat per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. Tal com s'explica, es tracta d'una acció a les xarxes socials, per mitjà de les quals es difondran una vintena de vídeos en què alumnes i persones vinculades al CNL reciten un poema. Aquests vídeos es difondran durant deu dies, del 21 al 31 de març, per Twitter, Instagram i Facebook.

A continuació, tornem a parlar del projecte “Comerços aprenents” per informar de l'inici de les sessions a Cornellà, a dos supermercats de la cadena Condis. I tanquem el programa amb un recurs lúdic i educatiu, el passatemps geogràfic Eurekat.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?