Inscripcions i sortides, entre altres temes, en el primer “Espai de català” de l’any a Ràdio Cornellà

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Encetem el primer programa del 2022 parlant de les inscripcions als cursos de català, que tot just acaben de començar, i en destaquem el retorn a la presencialitat de tots els nivells, que fins ara s'havia mantingut en els inicials i bàsics.

La represa de la normalitat també ens ha permès recuperar les sortides que s'organitzaven des del CNL de Cornellà de Llobregat per tal que els alumnes coneguessin l'entorn i els serveis de la ciutat. D'aquesta manera, es comenta que ja hem iniciat les visites al Parlament de Catalunya, una activitat molt ben valorada que feia gairebé dos anys que no es podia organitzar, i la previsió de tornar a les biblioteques de Cornellà. D'altra banda, aquest trimestre també està previst participar en els itineraris que s'ofereixen des de l'àrea de Patrimoni de l'Ajuntament, com ara l'itinerari històric "Dones de Cornellà".

A continuació presentem els nous vídeos publicats de la sèrie "Màgia per conversar", adreçats tant a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) com a l'alumnat dels cursos o qualsevol persona que vulgui aprendre el català. I tanquem l'espai informant del termini per inscriure's a les proves de català que convoca anualment la Secretaria de Política Lingüística, que s'allarga fins al 9 de febrer.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?