Sant Jordi i llibres a l’”Espai de català” d’aquesta quinzena

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Aquesta quinzena dediquem una part del programa a la diada de Sant Jordi i a la Jordiada, ja que l'activitat virtual organitzada des del CNL de Cornellà per celebrar aquesta festivitat s'hi emmarca i s'allarga fins al 9 de maig. Des del passat 22 d'abril, doncs, compartim a través de les xarxes socials del centre un seguit de vídeos en què usuaris, personal i col·laboradors del CNL ens recomanen un llibre. Tal com s'explica, aquestes recomanacions abracen una varietat de gèneres, temàtiques i, per tant, de públic ben divers.

Per parlar de Sant Jordi i de català, convidem a l'espai un alumne dels cursos virtuals, el Thibault, que ens explica quin llibre ha recomanat; què en sap, d'aquesta diada i quina és la seva experiència pel que fa a la llengua catalana i als cursos que ha fet al CPNL.

Tanquem l'espai presentant un guia recentment publicada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL): "Guia de llenguatge inclusiu en el tractament de persones amb discapacitat", adreçada a administracions públiques, mitjans de comunicació i població en general amb l'objectiu d’oferir-los d'una eina que els permeti fer servir un llenguatge apropiat, rigorós i respectuós envers les persones amb discapacitat i, per tant, contribuir a consolidar la inclusió plena d'aquest col·lectiu.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?