A l'"Espai de català" d'aquesta quinzena, parlem d'inscripcions i ajuts, entre altres temes

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Coincidint amb el primer dia d'inscripcions generals, comencem l'espai parlant de les inscripcions als cursos de català d'aquest trimestre, que comencen dia 28 d'abril i s'allarguen fins a finals de juny. Pel que fa al període per inscriure-s'hi, es recorda que el darrer dia és el divendres 16 d'abril. Quant a les modalitats dels cursos, es destaca la diferència entre la virtual i la modalitat en línia, ja que de presencials de moment no se n'ofereixen.

Continuem presentant un nou recurs: #català947, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística que ofereix dades sociolingüístiques i de política lingüística desagregades territorialment. Un recurs d'utilitat per a centres educatius, ajuntaments, ens locals, associacions i, en general, tothom qui vulgui conèixer la situació lingüística del seu municipi.

Acabem el programa informant de dues línies d'ajuts: la primera, adreçada a projectes de l'àmbit cultura, és per a la creació de podcasts en català, i es pot sol·licitar fins al 6 de maig. La segona subvenció està adreçada a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen actuacions específiques per fomentar la llengua catalana, i el termini per demanar-la és el 28 d'abril.

Finalment, aprofitem per recordar que les persones interessades en els jocs de taula i en els tutorials en català, encara tenen fins al 19 d'abril per presentar els seus vídeos al concurs JOCen10'.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?