AMB ‘CONNECTA’T, ACTIVA EL TEU CATALÀ’, EL CPNL AMPLIA LA SEVA ACTIVITAT EN LÍNIA

CPNL

El CPNL ofereix noves possibilitats virtuals per facilitar l'aprenentatge del català durant el confinament.

Amb la voluntat d'afegir-se al conjunt d'iniciatives solidàries i de suport al confinament, el Consorci per a la Normalització Lingüística adapta els seus recursos a aquesta inesperada situació per tal que els usuaris dels diferents serveis que ofereix puguin continuar fent-ne ús. D'aquesta manera, dona continuïtat virtual a la formació i al Voluntariat per la Llengua, i reforça la presència en línia de l'assessorament lingüístic.

FORMACIÓ EN LÍNIA AMB EL PARLA.CAT

Amb l'objectiu d'oferir una continuïtat a l'alumnat dels cursos presencials i, també, la possibilitat d'iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua a les persones interessades, el CPNL ha ampliat l'oferta de cursos i les places disponibles del Parla.cat. Això, després de la bona rebuda del primer període d'inscripcions, en què totes les places es van esgotar en dos dies.

Així doncs, s'ha obert un segon període amb més cursos i places, del 20 al 24 d'abril, i segons la demanda està previst obrir-ne un tercer.

A banda de la modalitat amb tutor  -que és la que s'ofereix matriculant-se en les dates assenyales-, les persones interessades continuen disposant de l'opció d'inscriure's a la modalitat lliure de la plataforma Parla.cat.

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA (VxL) VIRTUAL

EL VxL ofereix la possibilitat tant a les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial com a les noves persones voluntàries i aprenentes que es vulguin inscriure al programa de practicar la llengua (o ajudar a practicar-la) virtualment, a través de videoconferència o videotrucada. El passat dia 1 d'abril es va restablir la modalitat virtual i, des de llavors, més de setanta noves parelles lingüístiques conversen en català per mitjà d’aquestes eines.

Per informar-vos de l'opció virtual del VXL podeu consultar la pàgina https://www.vxl.cat/virtual i per a qualsevol pregunta sobre el programa us podeu adreçar a vxl(ELIMINAR)@cpnl.cat o a través del compte de Twitter @vxlcat.

ASSESSORAMENT LINGÜÍSTIC TELEMÀTIC

EL CPNL reforça l'assessorament lingüístic per poder continuar oferint aquest servei a empreses, organitzacions i administracions, malgrat la situació, sempre amb l'objectiu de fomentar l'autonomia lingüística dels seus usuaris.

Per a informació sobre aquest servei, us podeu adreçar a sal(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?