Les biblioteques de Cornellà acullen l’alumnat de català

Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn

Els cinc grups de Bàsic 1 del CNL de Cornellà visiten la Biblioteca Sant Ildefons i la Biblioteca Central

Durant l'última setmana de febrer i la primera de març, un centenar d'alumnes del Centre han visitat dues de les biblioteques de la ciutat per conèixer els serveis que ofereixen i com funcionen.

Així doncs, les biblioteques Sant Ildefons i Central han obert les portes al CNL i han ofert un recorregut per mostrar-nos el fons de què disposen i presentar-nos els diferents espais que tenen. També s'ha destacat el ventall d'activitats que s'hi organitzen: des de contacontes i espectacles per a infants fins a sessions de cinema, exposicions, clubs de lectura i xerrades. Amb tot, s'ha parat esment, d'una banda, en el fons històric i d'autors de Cornellà i, de l'altra, en el material de català i els llibres de lectura fàcil adaptats al nivell de l'alumnat. Per acabar la visita, s'ha explicat com funciona el servei de préstec i les persones que encara no tenien el carnet se l'han pogut fer per començar a emprar-lo.

Aquesta sortida s'emmarca en les activitats que es duen a terme des del CNL perquè l'alumnat conegui l'entorn i trobi espais on posar en pràctica la llengua que està aprenent.

CNL de Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?