25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 20 de juny de 2019

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

En l'espai de l'11 de juny, el coordinador d'Ensenyament del CNL, Oriol Torras, va començar el programa parlant de les inscripcions als cursos intensius d'estiu, remarcant sobretot que són cursos bàsics, de dilluns a dijous i en horari de matí. Els altres nivells es tornaran a oferir al setembre, que el CNL tindrà una oferta més àmplia i amb les franges horàries habituals.

El programa va continuar amb la Finestra digital amb l'aplicació Transcripció instantània, una aplicació de Google de reconeixement de veu que transcriu de forma automàtica el so que capta el micròfon del dispositiu mòbil i ho pot fer a més del català, en 70 idiomes diferents en directe. És una aplicació gratuïta i disponible per a dispositius Android. Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.

Per acabar, es va acomiadar Silvana Casal, que era el seu últim Espai de Català. El proper programa serà el 25 de juny i hi participarà el director del CNL, Enric de Vilalta, que servirà per fer el tancament de la temporada.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter