25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 3 de juny de 2019

Alumnes del CNL expliquen la seva experiència als cursos a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Alumnes del CNL expliquen la seva experiència als cursos a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

La Maria Cristina Gonzalez Gossio i l'Alejandra Aguiluz Medina han assistit al programa de l'Espai de català de Ràdio Cornellà per explicar la seva experiència com a alumnes dels cursos de català. Han explicat per què s'hi van apuntar, què els ha agradat més, fins on volen arribar... i han acabat animant l'audiència a estudiar català.

Tot seguit, s'ha comentat que el CNL de Cornellà va assistir a la presentació del curs oral 'Ep! Escolta i parla', un curs destinat a persones que no estan alfabetitzades o poc alfabetitzades perquè aprenguin a parlar català, és un curs només oral sense cap suport escrit. Aquest curs s'ha creat de nou des de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística i es durà a terme al CNL de Cornellà el curs vinent.

També es va recordar que el dia del programa, 28 de maig, era el Dia Internacional del Joc, i per commemorar-ho el CNL va organitzar el III Taller de jocs a l'aula amb la participació de tres grups d'alumnes de català.

El programa va acabar obrint la Finestra digital amb l'aplicació ISS onLive: La Terra HD en directe, una app gratuïta per gaudir en viu i en directe, i amb qualitat HD, la transmissió d'imatges de la Terra des de l'Estació Espacial Internacional. És una aplicació disponible per a dispositius Android . Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter