25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de febrer de 2019

Avui s'entrena en català 'Dragon Ball Super: Broly' a Cornellà

L'últim film de la saga de Bola de Drac, dirigit per Tatsuya Nagamine i escrit pel creador de la sèrie Akira Toriyama, arriba a Cornellà després d'haver estat número 1 a les taquilles del Japó i dels Estats Units. . Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Avui s'entrena en català 'Dragon Ball Super: Broly' a Cornellà

Dragon Ball Super: Broly

Argument: la pel·lícula se centra en la celebració del Torneig del poder. D'entrada no sembla que hi hagi cap complicació, però en Goku és conscient de la presència d'enemics amagats a l'univers i per això continua entrenant-se per salvar la Terra de possibles perills. En Goku i en Vegeta s'enfrontaran a l'enemic definitiu... en Broly

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.

A Cornellà en català també podreu veure les pel·lícules:

La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic

Argument: El món de la imaginació i la fantasia estan en perill. La Mar, una nena de 8 anys experta en contes i llegendes, gràcies als contes que li llegeix el seu avi cada dia, intentarà salvar-los amb l'ajuda dels Lunnis. En aquesta aventura, trobaran molts personatges dels contes més populars, com ara Merlí, Pinotxo, Alícia, etc.

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.

En Ralph destrueix internet​

Argument: En Ralph s'endinsa en el món inexplorat i emocionant d'internet a la recerca d'una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de la Vanellope. Veurem si sobreviuen els dos junts a través de la xarxa, un lloc misteriós ple de criatures disposades a donar-los un cop de mà... però també a confondre'ls.

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.

Detectiu Conan. El cas zero​

Argument: Una nova aventura de la saga: el detectiu Conan ha d'investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d'un gran complex turístic a Tòquio.

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes