25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de novembre de 2018

L'assessorament i la campanya 'I tu, jugues en català?' a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

L'assessorament i la campanya 'I tu, jugues en català?' a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El programa de ràdio ha començat explicant que el CNL ja està preparant les cartes dels Reis per enviar a les escoles bressol i a les de primària de la ciutat perquè cap infant es quedi sense carta. I aquesta iniciativa s'inclou dins la campanya 'I tu, jugues en català?' que pretén promoure el joc i la joguina en català. Encara dins d'aquesta campanya, el CNL durà a terme un taller de jocs en català a l'aula amb l'alumnat dels cursos del matí i també s'ha fet difusió de la 3a edició del Concurs 'I tu, jugues en català?', que s'acaba divendres 30 de novembre.

El programa continua amb l'assessora del CNL, la Clara, que explica en què consisteix l'assessorament que du a terme el CNL i qui s'hi pot acollir.

El programa va acabar obrint la Finestra digital a la meteorologia amb l'aplicació de mòbil Rain-Alarm, gratuïta i en català.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes