25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 5 d'octubre de 2018

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El primer Espai de la temporada l'ha inaugurat el director del CNL, Enric de Vilalta, que ha explicat l'estat de les inscripcions i ha recordat que queden les últimes places del curs de nivell Superior. I recorda que el 10 d'octubre se celebrarà l'acte d'inici de curs amb una conferència emmarcada en l'Any Fabra.

A banda de la inauguració del curs 2018-2019, es detallen els actes de l'Any Fabra que el CNL ha preparat aquesta tardor i altres efemèrides que se celebraran, com l'Any Maria Aurèlia Capmany i l'Any Pedrolo. 

Encara en ensenyament, s'han fet les presentacions de sessions inicials de català per fer a les escoles. Unes presentacions perquè les famílies de cada escola puguin tenir un primer contacte amb la llengua. Aquest curs es tornaran a fer a les escoles Alexandre Galí, Montserrat, Torre de la Miranda i Sant Ildefons.

D'altra banda, justament també aquesta setmana han començat les visites als establiments previstes per la campanya Ofercat, una campanya que es va fer ja al 2006 i que es planteja visitar uns 400 establiments.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes