25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 22 de juny de 2018

L'alumnat del SOC de Cornellà visita el Patronat Cultural i Recreatiu

L'alumnat del curs del programa Aprèn.cat, quan ja estava fent el nivell de Bàsic 3, visita un dels llocs culturals més emblemàtics de la ciutat.

L'alumnat del SOC de Cornellà visita el Patronat Cultural i Recreatiu

El Patronat Cultural i Recreatiu o Patronat de Cornellà (popularment, el "Patro") és un centre associatiu cultural, recreatiu, educatiu i social que té més de 100 anys d'història i arrelament a la ciutat de Cornellà de Llobregat. La seu social està situada en un gran edifici del carrer Mossèn Jacint Verdaguer de Cornellà, que inclou un teatre amb més de 200 butaques, un bar, un pati i diverses sales de diferents mides.

Dins seu, aplega diverses seccions i associacions com ara: l'Agrupació Sardanista de Cornellà, els Castellers de Cornellà, la Coral Àuria, el Club d'Escacs de Cornellà, les Dones Àrtemis, les Dones Puntaires, Òmnium Cornellà, la penya blaugrana, els Trabucaires de Cornellà i Triangle Teatre.

Els cursos 'Aprèn.cat' són cursos de català fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Els alumnes d'aquests cursos són persones desocupades derivades des del servei d'ocupació, les quals tenen totes les despeses del curs cobertes. A partir d'ara, la intenció tant per part del CPNL com del SOC és la de repetir aquesta formació cada any perquè les persones desocupades que no sàpiguen català puguin augmentar la seves opcions de trobar feina gràcies a aquests cursos.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes