25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 13 de juny de 2018

Inscripcions, Fabra i propostes d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Inscripcions, Fabra i propostes d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El programa de ràdio ha començat explicant que s'acaben els cursos aquesta setmana i ja comença el proper període d'inscripcions, el dels intensius d'estiu. En l'oferta hi ha dues novetats: un grup de conversa i una curs de Llengua i cançons. 

Es continua recuperant la pregunta que es va fer a l'audiència sobre Pompeu Fabra: Com es deia la primera gramàtica de Fabra que va fer amb els del grup de la revista 'Avenç'?, i es repon. A més, encara amb l'Any Fabra, es comenta la Ruta Fabra que el CNL farà el 20 de juny. 

Com que és el penúltim programa de la temporada es comenten tres propostes per a l'estiu: anar al cinema a veure pel·lícules en català (es comenten les estrenes que hi ha a la ciutat), es proposen activitats relacionades amb la lectura (es presenten els nous Llegir per parlar) i s'acaba obrint la finestra digital amb dues aplicacions: Platges.cat i Google Play Books.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes