25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 5 de juny de 2018

Els alumnes de l’‘Aprèn.cat’ visiten el Museu de les Aigües de Cornellà

Els alumnes del curs Bàsic 3 'Aprèn.cat', que s'està impartint actualment al CNL de Cornellà amb conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya, van visitar les instal·lacions museïtzades que Aigües de Barcelona (Agbar) té a Cornellà de Llobregat, el passat dijous 31 de maig. 

Els alumnes de l’‘Aprèn.cat’ visiten el Museu de les Aigües de Cornellà

La sortida, que coincidia amb Corpus (la Festa Major de la ciutat), tenia com a interès principal la visita al tradicional "Ou com balla", que en motiu de la festivitat s'instal·la habitualment als jardins del recinte. Malauradament, però, a l'hora que es va programar la visita encara no s'havia instal·lat el muntatge de l'Ou, malgrat que el programa de festes ho marcava per aquella hora. Tot i així, i aprofitant que també en motiu de la Festa Major el recinte museïtzat feia jornada de portes obertes, els alumnes van poder visitar les tres sales de l'exposició permanent de maquinària industrial, van poder passejar pels històrics jardins i van poder aprendre moltes coses sobre el cicle urbà de l'aigua i la centenària història de l'empresa Aigües de Barcelona i la seva vinculació amb Cornellà, la qual ha donat servei a bona part de l'àrea metropolitana des de la revolució industrial fins ara. 

Els cursos 'Aprèn.cat' són cursos de català fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Els alumnes d'aquests cursos són persones desocupades derivades des del servei d'ocupació, les quals tenen totes les despeses del curs cobertes. En aquesta edició, l'acció formativa ha sigut de 135 hores; és a dir, s'han ofert els tres cursos del nivell Bàsic de manera consecutiva. El mòdul de Bàsic 3 va començar el passat 14 de maig i acabarà el proper 7 de juny, amb 6 alumnes.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes