25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 30 de maig de 2018

Inscripcions als cursos d'estiu, Dia del Joc, Fabra i Corpus a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Inscripcions als cursos d'estiu, Dia del Joc, Fabra i Corpus a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El programa de ràdio ha començat explicant les dates i l'oferta de cursos del proper període d'inscripcions, que serà ja l'última tongada de cursos, que és la dels intensius d'estiu. En l'oferta hi ha dues novetats: un grup de conversa i una curs de Llengua i cançons. A més, es recorda que el dia abans era el Dia Internacional del Joc i que el CNL fa durant tota la setmana diverses activitats relacionades amb la importància de jugar.

Com és habitual, es comenta l'activitat relacionada amb Pompeu Fabra d'aquest mes, la Ruta Fabra el 20 de juny. En aquesta ocasió, però, s'aprofita per explicar qui era Fabra, sobretot pels seus inicis. I es fa una pregunta a l'audiència: 

Com es deia la primera gramàtica de Fabra que va fer amb els del grup de la revista 'Avenç'?

Per acabar, es recorda que l'1 de juny és Corpus i és quan se celebrala festa major de Cornellà. El CNL se suma a les celebracions i un grup d'alumnes farà una sortida al Museu de les Aigües de la ciutat per veure la tradició de l'Ou com balla. I la finestra digital s'obre amb l'aplicació Cornellà de Llobregat per poder estar al dia de totes les activitats programades per celebrar el Corpus 2018.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes