25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 16 de maig de 2018

La visita al Parlament i les sessions de català a les escoles a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

La visita al Parlament i les sessions de català a les escoles a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El programa de ràdio va començar recordant les activitats que tenien lloc el mateix dia del programa: al matí el Club de Lectura Fàcil i a la tarda la visita al Parlament de Catalunya. Aquesta última ja vam avançar que tindríem el privilegi que un dels diputats ens fes una petita explicació sobre el funcionament de la cambra.

A banda d'això, també es va comentar que aquesta setmana havia començat el tercer mòdul del projecte Aprèn.cat, el curs de català dirigit a persones en atur del Servei d'Ocupació de Catalunya. I, també, les sessions d'introducció a la llengua oral que es duen a terme a quatre escoles de Cornellà com a prova pilot i que estan tenint molt d'èxit. I, dins de les activitats que el CNL du a terme per a l'Any Fabra, s'ha informat que les inscripcions s'han obert per a la Ruta Fabra que el CNL ha organitzat el 20 de juny.

Per acabar, la Finestra digital s'ha obert per parlar d'una aplicació que pretén fer una mica més accessible el tràmit de la declaració d'hisenda: Agència Tributària, una aplicació gratuïta i en català.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes