25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de març de 2018

Alumnes del Bàsic 1 del CNL de Cornellà visiten la biblioteca

La Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat va rebre la visita, dimarts 6 de març, de 12 alumnes dels cursos de català per a dults del Centre de Normalització Lingüística. 

Alumnes del Bàsic 1 del CNL de Cornellà visiten la biblioteca

Els alumnes dels cursos de català per a adults de Cornellà van visitar la biblioteca de Sant Ildefons

Els alumnes dels cursos de català per a adults de Cornellà van visitar la biblioteca de Sant Ildefons el passat dimarts 6 de març. La sortida, que s'inclou dins les activitats formatives dels cursos de català del CNL de Cornellà, va durar una hora i va estar guiada per la bibliotecària Meritxell Romances. En total hi van participar 12 alumnes del curs Bàsic 1 (A1), que van seguir amb molt d'interès l'explicació i van fer preguntes sobre les diferents seccions de la biblioteca i el servei de préstecs.

En acabar, aquells que no tenien el carnet de la biblioteca se'l van poder fer i alguns fins i tot ja es van emportar els primers llibres a casa.

Aquesta iniciativa, que s'emmarca en el programa d'Acolliment lingüístic, es du a terme per reforçar els vincles entre els aprenents, l'entorn i els referents culturals i socials del territori. Amb visites com aquesta es pretén, a part de fer una activitat en català, fomentar l'ús de la lectura entre els aprenents i, sobretot, el coneixement d'un dels equipaments més importants del barri.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes