25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 27 de febrer de 2018

Totes les activitats del CNL a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Totes les activitats del CNL a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El programa de ràdio ha començat explicant la inauguració de l'Any Fabra i els Dictats en Línia dedicats a Fabra que el CNL va passar a l'alumnat per fer conèixer la figura del lingüista. També a les aules es va treballar el Dia Internacional de la Llengua Materna, el 21 de febrer, dia que s'inaugurava oficialment l'Any Fabra.

S'ha explicat que la setmana que ve comença un curs de Bàsic 1 dins del projecte Aprèn.cat, un projecte engegat pel Servei d'Ocupació de Catalunya per oferir formació en llengua catalana a les persones majoritàriament estrangeres que sol·liciten feina. I en el marc del Dia Internacional de les Dones el CNL ha organitzat una visita a l'exposició 'Montserrat Roig, 1977. Memòria i utopia' que s'està fent al Born Centre de Cultura i Memòria i, també, es farà una visita guiada pel jaciment.

La Finestra digital s'ha obert per parlar del llibre digital que es pot descarregar gratuïtament sobre Fabra, Pompeu Fabra: el menhir i els arbres, de Mònica Boixader i que es pot descarregar des de la revista Núvol i aprofitant la setmana del Mobile World Congress s'ha aprofitat per comentar, gràcies al Termcat, l'evolució de l'ús d'algunes paraules com mòbil i digital

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes