25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 26 de febrer de 2018

Les aules de Cornellà s'omplen de llengües en el Dia Internacional de la Llengua Materna

El novembre de 1999, la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va proclamar el dia 21 de febrer Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'objectiu de promoure la diversitat lingüística i el plurilingüisme.

Les aules de Cornellà s'omplen de llengües en el Dia Internacional de la Llengua Materna

Des del CNL de Cornellà aquest dia s'ha treballat, d'una banda, amb els grups de Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 que han compartit diverses paraules amb la seva llengua d'origen i les han compartit en una gran bafarada. I, de l'altra, dos grups més de Bàsic 1 i Bàsic 3 han fet un gran jardí de llengües a l'aulari del CNL de Cornellà amb la paraula que més els agradava de la seva llengua i escrivint-hi la traducció al català. A més, aquesta activitat va anar acompanyada d'una lectura del poema del Dia Mundial de la Poesia del 2017 en català, espanyol, rus, àrab i anglès, i la sessió va acabar amb la compartició de músiques del món en diferents llengües que van compartir els alumnes.

El dia 21 de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza activitats per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna amb els alumnes i participants en el VxL, amb la finalitat de potenciar el paper del català com a llengua d'acollida i de cohesió social, alhora que dona a conèixer la diversitat lingüística del territori. 


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes