25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 14 de desembre de 2017

'Star Wars. Els últims Jedi' i 'Un intercanvi per Nadal' s'estrenen en català als Full HD de Cornellà

El nou episodi de la saga Star Wars i el film noruec Un intercanvi per Nadal s'estrenen aquest cap de setmana en versió catalana. El doblatge dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

'Star Wars. Els últims Jedi' i 'Un intercanvi per Nadal' s'estrenen en català als Full HD de Cornellà

Els últims Jedi

Argument:

La pel·lícula reprèn la història de Rey des del moment de la seva trobada amb Luke Skywalker i els darrers Jedi i la continuació de la lluita contra el Primer Ordre. Els nous personatges que ja van aparèixer a l'episodi VIII es barregen en aquest lliurament amb els de la trilogia clàssica, en una aventura que desvetllarà misteris de la força i secrets del passat.

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.

Un intercanvi per Nadal

Argument:

Andersen és un fuster a qui agrada molt el Nadal. Aquest any vol que els seus fills el visquin d'una manera inoblidable. Quan Andersen troba el veritable Santa Claus, se li acut una solució per acomplir els seus somnis, Santa Claus visitarà els fills d'Andersen i Andersen farà de Santa Claus per al fills del pare Noel.

Tràiler:

Horaris de projeccions: consulteu-los aquí.

La comèdia familiar Un intercanvi per Nadal s'estrenarà de forma solidària coincidint amb La Marató de TV3. Totes les persones que vagin a veure-la al cinema, a partir del 15 de desembre, estaran col·laborant amb la investigació de malalties infeccioses de La Marató.


SCC (CNL Cornellà)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes