25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 7 de novembre de 2017

El Club de Lectura Fàcil de Cornellà comença la temporada amb el llibre 'Viu la festa! Festes i tradicions catalanes'

Viu la festa!Festes i tradicions catalanes, de Mireia Estapé, ha estat la lectura del Club de Lectura Fàcil del mes d'octubre i hi han participat 17 lectors.

El Club de Lectura Fàcil de Cornellà comença la temporada amb el llibre 'Viu la festa! Festes i tradicions catalanes'

Durant les tres sessions del Club els participants han fet un recorregut per les festes i tradicions catalanes.

La sessió del 24 d'octubre va comptar amb l'assistència de la il·lustradora del llibre, Elisa Munsó, que va explicar el procés de creació de moltes de les il·lustracions i va fer cinc cèntims sobre l'ofici d'il·lustradora i els seus projectes actuals.

A l'última sessió un grup de castellers i una grallera van explicar diversos aspectes del món casteller i van respondre les preguntes que s'havien preparat prèviament els participants en el club. Finalment la grallera va tocar el Toc de Castell, la música més típica de les colles castelleres a l'hora de carregar i descarregar un castell.

El proper Club de Lectura fàcil serà el mes de novembre  (14,  21 i 28 de 12.00 a 13.30 h) a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà. Es llegirà el llibre Contes sorprenents, cinc relats breus que comparteixen pinzellades d'humor, mirada crítica i finals sorprenents. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes