25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 25 de juliol de 2017

Alumnes del CNL de Cornellà visiten la biblioteca

La Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat va rebre la visita, el passat dimarts 18 de juliol, dels alumnes dels cursos de català per a dults del Centre de Normalització Lingüística. L'acte s'incloïa dins les activitats formatives que el centre cornellanenc ha portat a terme com a complement dels cursos de català d'estiu que està fent durant aquests mesos de juliol i agost.

Alumnes del CNL de Cornellà visiten la biblioteca

Els alumnes dels cursos de català per a adults de Cornellà van visitar la biblioteca de Sant Ildefons

Els alumnes dels cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar la biblioteca del barri de Sant Ildefons, el passat 18 de juliol. L'activitat, que va comptar amb la participació d'una vintena de persones, estava inclosa dins les activitats formatives dels cursos d'estiu que el centre ofereix durant els mesos de juliol i agost.

Els alumnes del curs intensiu, del nivell bàsic 1, van fer un recorregut pels diversos espais de l'edifici de la biblioteca i van veure com es distribueixen els materials i temàtiques, juntament amb àrees per a la lectura, en un ambient confortable i lluminós.

La Meritxell, la bibliotecària encarregada de fer la visita, va ser molt atenta i es va mostrar molt disposada a respondre els dubtes de tothom.

Molts alumnes van aprofitar per sol·licitar el carnet, que és gratuït i serveix per accedir a tots els serveis de la biblioteca.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes