25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 466 notícies disponibles
Dijous, 18 d'octubre de 2018

16 anys de la creació a Cornellà del Voluntariat per la llengua

16 anys de la creació a Cornellà del Voluntariat per la llengua El 18 d'octubre de 2002 es va fer la presentació del projecte Voluntariat lingüístic a l'Orfeó Catalonia de Cornellà de Llobregat.
Dijous, 11 d'octubre de 2018

'Smallfood' i 'El regne dels elfs' s'estrenen en català a Cornellà

'Smallfood' i 'El regne dels elfs' s'estrenen en català a Cornellà Aquest cap de setmana llarg s'estrenen en català a Cornellà aquestes dues pel·lícules d'animació que han estat doblades amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i es podran veure als cinemes Full HD.
Dijous, 11 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra protagonitza l'acte d'inici de cursos 2018-2019 del CNL de Cornellà

El 10 d'octubre el CNL de Cornellà de Llobregat va retre homenatge a Pompeu Fabra en l'acte d'inici de curs 2018-2019. L'acte era inclòs dins dels actes de l'Any Pompeu Fabra.
Divendres, 5 d'octubre de 2018

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Nou període d'inscripció als cursos de català en línia al Parla.cat

Nou període d'inscripció als cursos de català en línia al Parla.cat A partir del 15 d'octubre s'obre un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Comencen les classes de català del curs 2018-2019 al CNL de Cornellà

Comencen les classes de català del curs 2018-2019 al CNL de Cornellà 18 cursos són l'oferta de la primera tongada de cursos de català de Cornellà. Aquests cursos trimestrals començaran al setembre i acabaran al desembre.
Divendres, 28 de setembre de 2018

S'estrena "Tipitips" en català al Baix Llobregat

S'estrena La pel·lícula d'animació Tipitips​ s'estrena avui en català per als més petits que es podrà veure al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat.
Dijous, 27 de setembre de 2018

Acord entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Federació Internacional de Scrabble en Català

Acord entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Federació Internacional de Scrabble en Català Aquestes dues entitats signen un conveni per fomentar l'ús i el coneixement de la llengua catalana. El programa I tu, jugues en català?, impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, consolida l'Scrabble com un recurs lúdic per fomentar l'ús del català.
Divendres, 7 de setembre de 2018

Cap de setmana llarg de cinema en català a Cornellà

Cap de setmana llarg de cinema en català a Cornellà Aquest cap de setmana es podran veure en català a Cornellà les pel·lícules Els increïbles 2, Vaixells, Hotel Transsilvània 3: unes vacances monstruoses i Formentera lady, als cinemes Full HD.
Divendres, 7 de setembre de 2018

Es prioritza l'acolliment de nouvinguts i la qualitat de l'aprenentatge en l'oferta de cursos de català del 2018-2019

Es prioritza l'acolliment de nouvinguts i la qualitat de l'aprenentatge en l'oferta de cursos de català del 2018-2019 S'obren les les inscripcions per als cursos de català de tardor del CNL de Cornellà de Llobregat. I entre les principals novetats destaca l'oferta de mòduls de català Bàsic 3 gratuït per afavorir l'acolliment lingüístic de les persones nouvingudes i la reducció del nombre màxim d'alumnes per grup per millorar la qualitat de l'aprenentatge. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes