25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 480 notícies disponibles
Dijous, 13 de desembre de 2018

El monòleg 'Pompeu Fabra: jugada mestra!' tanca l'Any Fabra a Cornellà

El monòleg 'Pompeu Fabra: jugada mestra!' tanca l'Any Fabra a Cornellà Després de nombrosos actes per commemorar el lingüista i gramàtic Pompeu Fabra, el 12 de desembre es va fer l'acte de cloenda de l'Any Fabra a la ciutat.
Dijous, 13 de desembre de 2018

L'últim 'Espai de català' de Ràdio Cornellà del 2018 diu adéu a l'Any Fabra i parla d'inscripcions als cursos del gener

L'últim 'Espai de català' de Ràdio Cornellà del 2018 diu adéu a l'Any Fabra i parla d'inscripcions als cursos del gener Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dimarts, 11 de desembre de 2018

Dimecres cloenda de l'Any Fabra a Cornellà i dilluns, al Teatre Nacional de Catalunya

Dimecres cloenda de l'Any Fabra a Cornellà i dilluns, al Teatre Nacional de Catalunya La celebració que posarà el punt final als actes de l'Any Fabra a Cornellà serà el 12 de desembre, a les 19 h, al Castell i l'acomiadament de l'efemèride a nivell nacionales farà a Barcelona el dilluns 17 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. 
Dimecres, 5 de desembre de 2018

El Bàsic 3 de Cornellà participa en el 'Taller de jocs a l'aula'

El Bàsic 3 de Cornellà participa en el 'Taller de jocs a l'aula' L'alumnat del tercer mòdul dels bàsics continua l'aprenentatge de català i el practica d'una manera més lúdica. 
Dimarts, 4 de desembre de 2018

Avui s'estrena en català a Cornellà 'En Ralph destrueix internet'

Avui s'estrena en català a Cornellà 'En Ralph destrueix internet' Bona oferta de cinema en català per a aquest cap de setmana llarg, centrada sobretot amb l'estrena d'En Ralph destrueix internet. Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i es podrà veure als cinemes Full HD de Cornellà.
Dimarts, 4 de desembre de 2018

El CNL de Cornellà repartirà 9.000 cartes de Reis per als infants de la ciutat

El CNL de Cornellà repartirà 9.000 cartes de Reis per als infants de la ciutat S'han distribuït les cartes editades pel Consorci per a la Normalització Lingüística entre els centres educatius i les escoles bressol de la ciutat
Dimarts, 4 de desembre de 2018

El primer Club de Lectura Fàcil de Cornellà del curs 2018-2019 llegeix "Tant de gust... senyor Fabra"

El primer Club de Lectura Fàcil de Cornellà del curs 2018-2019 llegeix 17 lectors han participat en les tres sessions del Club i han fet un recorregut per la vida i l'obra de Pompeu Fabra, enguany que es commemora l'Any Fabra, ja que és el 150è aniversari del seu naixement i fa 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. 
Dimecres, 28 de novembre de 2018

L'assessorament i la campanya 'I tu, jugues en català?' a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

L'assessorament i la campanya 'I tu, jugues en català?' a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dimarts, 27 de novembre de 2018

El joc i la joguina en català, a concurs!

El joc i la joguina en català, a concurs! El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?. L'edició del programa d'enguany incorpora la novetat del concurs de preguntes en català relacionades amb el joc i la joguina.
Dimarts, 27 de novembre de 2018

'Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald' es pot veure en català a Cornellà

'Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald' es pot veure en català a Cornellà Aquesta pel·lícula és la seqüela de la pel·lícula Bèsties fantàstiques i on trobar-les (2016), que serà la segona entrega de la trilogia Bèsties fantàstiques. Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i es podrà veure als cinemes Full HD de Cornellà.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes