25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 493 notícies disponibles
Divendres, 15 de febrer de 2019

El CNL de Cornellà ha de cancel·lar la visita al Parlament de Catalunya

El CNL de Cornellà ha de cancel·lar la visita al Parlament de Catalunya El Parlament de Catalunya té convocada una sessió plenària per al 26 de febrer.
Dijous, 14 de febrer de 2019

S'estrena la pel·lícula 'En veu alta' al Baix Llobregat

S'estrena la pel·lícula 'En veu alta' al Baix Llobregat À voix haute: La Force de la parole, dirigida per Stéphane De Freitas, arriba a la pantalla gran, després de l'èxit del documental amb el mateix títol que el 2016 es va veure a la televisió francesa. Aquesta pel·lícula es podrà veure als CineBaix, de Sant Feliu de Llobregat. Ha estat doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Dilluns, 11 de febrer de 2019

Els clubs de lectura fàcil del CNL de Cornellà celebren els 10 anys

Els clubs de lectura fàcil del CNL de Cornellà celebren els 10 anys Els clubs de lectura fàcil (CLF) a Cornellà van començar el febrer de 2009, a la Biblioteca Central de Cornellà (BCC) gràcies a una tasca de col·laboració entre les biblioteques i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà. 
Dijous, 7 de febrer de 2019

Arriba a Cornellà en català 'La Lego pel·lícula 2'

Arriba a Cornellà en català 'La Lego pel·lícula 2' L'últim film de la saga de Bola de Drac, dirigit per Tatsuya Nagamine i escrit pel creador de la sèrie Akira Toriyama, arriba a Cornellà després d'haver estat número 1 a les taquilles del Japó i dels Estats Units. Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Dijous, 7 de febrer de 2019

Inscripcions i 10 anys de clubs de lectura Fàcil a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Inscripcions i 10 anys de clubs de lectura Fàcil a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Divendres, 1 de febrer de 2019

Avui s'entrena en català 'Dragon Ball Super: Broly' a Cornellà

Avui s'entrena en català 'Dragon Ball Super: Broly' a Cornellà L'últim film de la saga de Bola de Drac, dirigit per Tatsuya Nagamine i escrit pel creador de la sèrie Akira Toriyama, arriba a Cornellà després d'haver estat número 1 a les taquilles del Japó i dels Estats Units. . Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 1 de febrer de 2019

Inscripcions al C2 i la nova gramàtica en línia a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Inscripcions al C2 i la nova gramàtica en línia a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Divendres, 18 de gener de 2019

Avui s'entrena la pel·lícula dels Lunnis en català a Cornellà

Avui s'entrena la pel·lícula dels Lunnis en català a Cornellà La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic arriba aquest cap de setmana en català als cinemes Full HD de Cornellà. Aquest film ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 18 de gener de 2019

Oberta la inscripció al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana i occitana, aranès a l'Aran

Oberta la inscripció al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana i occitana, aranès a l'Aran El termini d'inscripció s'acabarà el 30 d'abril per a les entitats que fomentin el català i el 31 de març per a les que promoguin l'occità.
Dijous, 17 de gener de 2019

Les inscripcions per obtenir un certificat de llengua catalana per lliure s'obriran el 28 de gener

Les inscripcions per obtenir un certificat de llengua catalana per lliure s'obriran el 28 de gener Aquests exàmens es faran els mesos de maig i juny i permetrà obtenir les titulacions oficials de la Direcció General de Política Lingüística. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes