25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 520 notícies disponibles
Dijous, 20 de juny de 2019

Arriba 'Toy story 4' en català als cinemes

Arriba 'Toy story 4' en català als cinemes A més de la quarta part de la famosa pel·lícula d'animació 'Toy Story', també s'estrena en català als cinemes 'El secret de les abelles', totes dues gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dijous, 20 de juny de 2019

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dijous, 6 de juny de 2019

Celebracions per al final dels cursos de català a Cornellà

Celebracions per al final dels cursos de català a Cornellà Els cursos de dimarts i dijous ja s'han acabat i el dia 12 de juny serà l'últim per als de dilluns i dimecres.
Dijous, 6 de juny de 2019

Aquest cap de setmana s'estrena 'Mr. Link' i 'Lino' en català a Cornellà

Aquest cap de setmana s'estrena 'Mr. Link' i 'Lino' en català a Cornellà La pel·lícula brasilera Lino i la nord-americana Mr. Link arriben divendres 7 de juny als cinemes Full HD de Cornellà en català, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dilluns, 3 de juny de 2019

'10 dies sense la mama' i 'Dilili a París' es podran veure en català a molts cinemes de Catalunya

'10 dies sense la mama' i 'Dilili a París' es podran veure en català a molts cinemes de Catalunya Les estrenes d'aquest principi de juny en català són aquestes dues pel·lícules europees, que s'estrenen doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dilluns, 3 de juny de 2019

Alumnes del CNL expliquen la seva experiència als cursos a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Alumnes del CNL expliquen la seva experiència als cursos a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 3 de juny de 2019

Els cursos del matí de Cornellà participen en el 'III Taller de jocs a l'aula'

Els cursos del matí de Cornellà participen en el 'III Taller de jocs a l'aula' L'alumnat del Bàsic 2, Bàsic 3 i del segon mòdul del curs SOC continua l'aprenentatge de català i el practica d'una manera més lúdica. 
Dijous, 16 de maig de 2019

El 24 de maig es va presentar "Ep! Escolta i parla"

El CNL de Cornellà va assistir a la presentació que la Direcció General de Política Lingüística va fer del nou curs oral de català "Ep! Escolta i parla", un curs destinat a persones no alfabetitzades.
Dijous, 9 de maig de 2019

Divendres s'estrena 'Pokémon: detectiu Pikachu' a Cornellà

Divendres s'estrena 'Pokémon: detectiu Pikachu' a Cornellà El nou film de la franquícia Pokémon, i el film alemany La petita trapella s'estrenen doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Pokémon: detectiu Pikachu es podrà veure als cinemes Full HD de Cornellà.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Una trentena d'alumnes del CNL de Cornellà visita el Parlament

Una trentena d'alumnes del CNL de Cornellà visita el Parlament Alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, dimarts 7 de maig, el palau del Parlament de Catalunya. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter