25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 505 notícies disponibles
Divendres, 12 d'abril de 2019

3 estrenes en català als cinemes de Cornellà

3 estrenes en català als cinemes de Cornellà Arriben Vull menjar-me el teu pàncrees, El parc màgic i La Mia i el lleó blanc als cinemes Full HD de Cornellà per poder veure-les aquests dies festius que vindran. Aquestes pel·lícules han estat doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 12 d'abril de 2019

L''Espai de català' amb els cursos i les activitats del CNL a Ràdio Cornellà

L''Espai de català' amb els cursos i les activitats del CNL a Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

El CNL de Cornellà també és present a la IV edició de la jornada APROPA

El CNL de Cornellà també és present a la IV edició de la jornada APROPA El 3 d'abril va tenir lloc a Cornellà la IV jornada APROPA (Accions Per al Reciclatge i l'Orientació Professional i Acadèmica) i el CNL hi va tenir una parada per presentar les activitats, programes i actuacions que s'estan duent a terme des del Consorci per a la Normalització Lingüística a la ciutat.
Divendres, 29 de març de 2019

La pel·lícula 'Zog, dracs i heroïnes' arriba avui a molts cinemes catalans

La pel·lícula 'Zog, dracs i heroïnes' arriba avui a molts cinemes catalans Arriba Zog, dracs i heroïnes als cinemes catalans, una proposta integrada per la història de Zog i 4 curtmetratges protagonitzats per nenes valentes i imaginatives. Aquest film de la distribuïdora Rita & Luca films ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Dilluns, 11 de març de 2019

L’escriptora Núria Martí Constans visita el Club de Lectura Fàcil de Cornellà

L’escriptora Núria Martí Constans visita el Club de Lectura Fàcil de Cornellà Dimecres 6 de març, l'escriptora Núria Martí Constans va fer una xerrada sobre l'ofici d'escriure i d'adaptar obres a la lectura fàcil.
Dilluns, 11 de març de 2019

L''Espai de català' més feminista, el 5 de març, a Ràdio Cornellà

L''Espai de català' més feminista, el 5 de març, a Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 11 de març de 2019

L'alumnat del CNL de Cornellà fa un taller al Museu de les Matemàtiques

L'alumnat del CNL de Cornellà fa un taller al Museu de les Matemàtiques El 5 de març una vintena d'alumnes del CNL de Cornellà van fer una visita guiada al Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i van fer el taller de 'Les cúpules de Leonardo'.
Dilluns, 11 de març de 2019

La pel·lícula 'Corgi, les mascotes de la reina' en català a Cornellà

La pel·lícula 'Corgi, les mascotes de la reina' en català a Cornellà Arriba la tercera pel·lícula de la saga 'Com ensinistrar un drac, inspirada en els llibres de Cressida Cowell. Aquest film nord-americà dirigit per Dean DeBlois i Chris Sanders ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 1 de març de 2019

Alumnes del Bàsic 1 i Bàsic 2 celebren Dijous Gras al CNL de Cornellà

Alumnes del Bàsic 1 i Bàsic 2 celebren Dijous Gras al CNL de Cornellà Del 28 de febrer al 6 de març tindran lloc les festes de Carnestoltes de Cornellà, des de Dijous Gras fins a Dimecres de Cendra.
Divendres, 1 de març de 2019

El Dia Internacional de la Llengua Materna a les aules de Cornellà

El Dia Internacional de la Llengua Materna a les aules de Cornellà El novembre de 1999, la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va proclamar el dia 21 de febrer Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'objectiu de promoure la diversitat lingüística i el plurilingüisme.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes