25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 525 notícies disponibles
Dijous, 10 d'octubre de 2019

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dijous, 3 d'octubre de 2019

Aquest divendres s'estrenen en català els films d'animació 'El rei ruc' i 'Tabaluga i la princesa de gel'

Aquest divendres s'estrenen en català els films d'animació 'El rei ruc' i 'Tabaluga i la princesa de gel' La pel·lícula d'animació més taquillera de la història del Pakistan, El rei ruc, s'estrena aquest divendres, 4 d'octubre, als cinemes Full HD de Cornellà, doblada al català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.   
Divendres, 27 de setembre de 2019

Comencen les classes de català del curs 2019-2020 a Cornellà de Llobregat

El CNL de Cornellà inicia aquest trimestre 18 cursos amb un augment tant de les inscripcions a tots els nivells com a totes les franges horàries.
Dijous, 26 de setembre de 2019

Més cinema d'animació en català. Aquest divendres, 27 de setembre, arriba a les sales 'Basia'

Més cinema d'animació en català. Aquest divendres, 27 de setembre, arriba a les sales 'Basia' La pel·lícula polonesa, doblada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, també es projecta amb subtítols per fomentar la lectura i que arribi a infants amb dificultats auditives.
Dijous, 5 de setembre de 2019

Aquest divendres s'estrena 'Kikoriki. La llegenda del drac daurat' en català a Cornellà

Les aventures de Kikoriki arriben divendres, 6 de setembre, als cinemes Full HD de Cornellà en català gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dijous, 20 de juny de 2019

Arriba 'Toy story 4' en català als cinemes

Arriba 'Toy story 4' en català als cinemes A més de la quarta part de la famosa pel·lícula d'animació 'Toy Story', també s'estrena en català als cinemes 'El secret de les abelles', totes dues gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dijous, 20 de juny de 2019

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Inscripcions als cursos d'estiu a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dijous, 6 de juny de 2019

Celebracions per al final dels cursos de català a Cornellà

Celebracions per al final dels cursos de català a Cornellà Els cursos de dimarts i dijous ja s'han acabat i el dia 12 de juny serà l'últim per als de dilluns i dimecres.
Dijous, 6 de juny de 2019

Aquest cap de setmana s'estrena 'Mr. Link' i 'Lino' en català a Cornellà

Aquest cap de setmana s'estrena 'Mr. Link' i 'Lino' en català a Cornellà La pel·lícula brasilera Lino i la nord-americana Mr. Link arriben divendres 7 de juny als cinemes Full HD de Cornellà en català, gràcies al suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dilluns, 3 de juny de 2019

'10 dies sense la mama' i 'Dilili a París' es podran veure en català a molts cinemes de Catalunya

'10 dies sense la mama' i 'Dilili a París' es podran veure en català a molts cinemes de Catalunya Les estrenes d'aquest principi de juny en català són aquestes dues pel·lícules europees, que s'estrenen doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter