25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 513 notícies disponibles
Dijous, 16 de maig de 2019

El 24 de maig es presentarà "Ep! Escolta i parla"

El CNL de Cornellà assistirà a la presentació que la Direcció General de Política Lingüística farà del nou curs oral de català "Ep! Escolta i parla", un curs destinat a persones no alfabetitzades.
Dijous, 9 de maig de 2019

Divendres s'estrena 'Pokémon: detectiu Pikachu' a Cornellà

Divendres s'estrena 'Pokémon: detectiu Pikachu' a Cornellà El nou film de la franquícia Pokémon, i el film alemany La petita trapella s'estrenen doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Pokémon: detectiu Pikachu es podrà veure als cinemes Full HD de Cornellà.
Dimecres, 8 de maig de 2019

Una trentena d'alumnes del CNL de Cornellà visita el Parlament

Una trentena d'alumnes del CNL de Cornellà visita el Parlament Alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, dimarts 7 de maig, el palau del Parlament de Catalunya. 
Dilluns, 6 de maig de 2019

El Voluntariat per la llengua assoleix més de 135.000 parelles que practiquen català

El Voluntariat per la llengua assoleix més de 135.000 parelles que practiquen català Per desè any consecutiu, el VxL ha superat les 10.000 parelles creades durant l'any en 209 localitats de Catalunya
Dilluns, 6 de maig de 2019

El CNL de Cornellà commemora a la Jordiada els 30 anys del CPNL

El CNL de Cornellà commemora a la Jordiada els 30 anys del CPNL Diumenge passat, 5 de maig, va tenir lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular, al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. En què, a més de la parada del CNL per mostrar totes les activitats que du a terme el Centre, té lloc l'acte del VxL Encomana Poesia.
Divendres, 26 d'abril de 2019

Per Sant Jordi culmina el concurs literari de l'alumnat del Suficiència 3 de Cornellà

Per Sant Jordi culmina el concurs literari de l'alumnat del Suficiència 3 de Cornellà El proppassat dia 24 d'abril, els alumnes de l'S3 de Cornellà de Llobregat van celebrar l'acte final del seu concurs de contes de Sant Jordi, amb una votació a l'aula per decidir el guanyador entre els tres finalistes. 
Dijous, 25 d'abril de 2019

L'alumnat del curs del SOC de Cornellà visita la llibreria Pati Blau per Sant Jordi

L'alumnat del curs del SOC de Cornellà visita la llibreria Pati Blau per Sant Jordi L'alumnat del curs del programa Aprèn.cat fa la classe de català fora de l'aula per celebrar la diada de Sant Jordi.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Per Sant Jordi l'alumnat del Bàsic 2 de Cornellà visita la Biblioteca Nacional de Catalunya

Per Sant Jordi l'alumnat del Bàsic 2 de Cornellà visita la Biblioteca Nacional de Catalunya El 23 d'abril a les 11.30 h l'alumnat del matí del B2 va fer una visita guiada per la Biblioteca Nacional de Catalunya.
Divendres, 12 d'abril de 2019

3 estrenes en català als cinemes de Cornellà

3 estrenes en català als cinemes de Cornellà Arriben Vull menjar-me el teu pàncrees, El parc màgic i La Mia i el lleó blanc als cinemes Full HD de Cornellà per poder veure-les aquests dies festius que vindran. Aquestes pel·lícules han estat doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 12 d'abril de 2019

L''Espai de català' amb els cursos i les activitats del CNL a Ràdio Cornellà

L''Espai de català' amb els cursos i les activitats del CNL a Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter