25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 469 notícies disponibles
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

Més de 300 persones s'inscriuen als cursos de català de Cornellà

Més de 300 persones s'inscriuen als cursos de català de Cornellà En total, són 24.000 persones les inscrites al setembre als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" tanca l'etapa de Cornellà

L'exposició Després de tres setmanes a la ciutat, centenars de persones han pogut visitar la mostra sobre el Mestre Fabra.
Dilluns, 22 d'octubre de 2018

16 anys del Voluntariat lingüístic a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

16 anys del Voluntariat lingüístic a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dijous, 18 d'octubre de 2018

16 anys de la creació a Cornellà del Voluntariat per la llengua

16 anys de la creació a Cornellà del Voluntariat per la llengua El 18 d'octubre de 2002 es va fer la presentació del projecte Voluntariat lingüístic a l'Orfeó Catalonia de Cornellà de Llobregat.
Dijous, 11 d'octubre de 2018

'Smallfood' i 'El regne dels elfs' s'estrenen en català a Cornellà

'Smallfood' i 'El regne dels elfs' s'estrenen en català a Cornellà Aquest cap de setmana llarg s'estrenen en català a Cornellà aquestes dues pel·lícules d'animació que han estat doblades amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i es podran veure als cinemes Full HD.
Dijous, 11 d'octubre de 2018

Pompeu Fabra protagonitza l'acte d'inici de cursos 2018-2019 del CNL de Cornellà

Pompeu Fabra protagonitza l'acte d'inici de cursos 2018-2019 del CNL de Cornellà El 10 d'octubre el CNL de Cornellà de Llobregat va retre homenatge a Pompeu Fabra en l'acte d'inici de curs 2018-2019. L'acte era inclòs dins dels actes de l'Any Pompeu Fabra.
Divendres, 5 d'octubre de 2018

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

El director del CNL, Enric de Vilalta, comença la temporada de l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Nou període d'inscripció als cursos de català en línia al Parla.cat

Nou període d'inscripció als cursos de català en línia al Parla.cat A partir del 15 d'octubre s'obre un nou període de matrícules per als cursos del Parla.cat 100% en línia amb tutor dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Comencen les classes de català del curs 2018-2019 al CNL de Cornellà

Comencen les classes de català del curs 2018-2019 al CNL de Cornellà 18 cursos són l'oferta de la primera tongada de cursos de català de Cornellà. Aquests cursos trimestrals començaran al setembre i acabaran al desembre.
Divendres, 28 de setembre de 2018

S'estrena "Tipitips" en català al Baix Llobregat

S'estrena La pel·lícula d'animació Tipitips​ s'estrena avui en català per als més petits que es podrà veure al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes