25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 501 notícies disponibles
Dilluns, 11 de març de 2019

L’escriptora Núria Martí Constans visita el Club de Lectura Fàcil de Cornellà

L’escriptora Núria Martí Constans visita el Club de Lectura Fàcil de Cornellà Dimecres 6 de març, l'escriptora Núria Martí Constans va fer una xerrada sobre l'ofici d'escriure i d'adaptar obres a la lectura fàcil.
Dilluns, 11 de març de 2019

L''Espai de català' més feminista, el 5 de març, a Ràdio Cornellà

L''Espai de català' més feminista, el 5 de març, a Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 11 de març de 2019

L'alumnat del CNL de Cornellà fa un taller al Museu de les Matemàtiques

L'alumnat del CNL de Cornellà fa un taller al Museu de les Matemàtiques El 5 de març una vintena d'alumnes del CNL de Cornellà van fer una visita guiada al Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i van fer el taller de 'Les cúpules de Leonardo'.
Dilluns, 11 de març de 2019

La pel·lícula 'Corgi, les mascotes de la reina' en català a Cornellà

La pel·lícula 'Corgi, les mascotes de la reina' en català a Cornellà Arriba la tercera pel·lícula de la saga 'Com ensinistrar un drac, inspirada en els llibres de Cressida Cowell. Aquest film nord-americà dirigit per Dean DeBlois i Chris Sanders ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 1 de març de 2019

Alumnes del Bàsic 1 i Bàsic 2 celebren Dijous Gras al CNL de Cornellà

Alumnes del Bàsic 1 i Bàsic 2 celebren Dijous Gras al CNL de Cornellà Del 28 de febrer al 6 de març tindran lloc les festes de Carnestoltes de Cornellà, des de Dijous Gras fins a Dimecres de Cendra.
Divendres, 1 de març de 2019

El Dia Internacional de la Llengua Materna a les aules de Cornellà

El Dia Internacional de la Llengua Materna a les aules de Cornellà El novembre de 1999, la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va proclamar el dia 21 de febrer Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'objectiu de promoure la diversitat lingüística i el plurilingüisme.
Divendres, 22 de febrer de 2019

Cap de setmana carregat de cinema en català a Cornellà. Arriba 'Com ensinistrar un drac 3'

Cap de setmana carregat de cinema en català a Cornellà. Arriba 'Com ensinistrar un drac 3' Arriba la tercera pel·lícula de la saga 'Com ensinistrar un drac, inspirada en els llibres de Cressida Cowell. Aquest film nord-americà dirigit per Dean DeBlois i Chris Sanders ha estat doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Divendres, 22 de febrer de 2019

Visita al MMACA i estrena del Passallibres del CNL a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Visita al MMACA i estrena del Passallibres del CNL a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Divendres, 15 de febrer de 2019

El CNL de Cornellà ha de cancel·lar la visita al Parlament de Catalunya

El CNL de Cornellà ha de cancel·lar la visita al Parlament de Catalunya El Parlament de Catalunya té convocada una sessió plenària per al 26 de febrer.
Dijous, 14 de febrer de 2019

S'estrena la pel·lícula 'En veu alta' al Baix Llobregat

S'estrena la pel·lícula 'En veu alta' al Baix Llobregat À voix haute: La Force de la parole, dirigida per Stéphane De Freitas, arriba a la pantalla gran, després de l'èxit del documental amb el mateix títol que el 2016 es va veure a la televisió francesa. Aquesta pel·lícula es podrà veure als CineBaix, de Sant Feliu de Llobregat. Ha estat doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes