25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Ca n'Ametller

Entitats col·laboradores

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l’obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l’organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL.

Si sou una entitat i esteu interessats a adherir-vos al Voluntariat per la llengua, poseu-vos en contacte amb el CNL.

La integració lingüística de les persones que viuen a Catalunya és una tasca de tota la societat civil. El teixit de les entitats d’una població és un espai privilegiat de comunicació i
relacions socials. Per això és important que els aprenents del Voluntariat per la llengua coneguin les entitats del lloc on viuen i hi puguin participar activament.

La col·laboració de les entitats adherides al programa Voluntariat per la llengua consisteix a donar a conèixer l'entitat i les activitats que hi fan, a fer difusió del programa, a organitzar activitats per als voluntaris i aprenents juntament amb el CNL Ca n'Ametller, etc.

Si sou una entitat i voleu col·laborar amb el programa Voluntariat per la llengua, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 680 33 40 i demaneu pel Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, envieu un correu electrònic a molins(ELIMINAR)@cpnl.cat o dirigiu-vos al servei de català del vostre municipi.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes