Els alumnes d'elemental 3 de Pallejà parlen amb Jordi Sánchez amb motiu de l'exposició "Les aus de Pallejà"

De la competència a l'ús

Els alumnes d'elemental 3 dels cursos de català de Pallejà han visitat l'exposició fotogràfica Les aus de Pallejà. Vine a conèixer els ocells de l'entorn de Pallejà i han parlat amb Jordi Sánchez de Birding Pallejà

A la sala d'exposicions del Castell de Pallejà, el dimecres 26 d'abril, els alumnes de l'elemental 3 de l'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han adreçat les seves preguntes i han parlat amb Jordi Sánchez, membre del grup Birding Pallejà.

Les fotografies -magnífiques!- han estat fetes pel grup voluntari de l'associació local Birding Pallejà. L'objectiu ha estat mostrar a la població la biodiversitat d'ocells que acull el municipi i conscienciar-la pel que fa a la importància de conservar els hàbitats naturals d'aquests animals.

El diàleg amb Jordi Sánchez ha estat molt profitós i interessant perquè tots els presents han après un munt d'aspectes de la gran varietat d'aus i d'ocells que hi ha a Pallejà.

Com que un dels grans objectius del nivell elemental és comunicar-se en català amb un cert grau d'autonomia en situacions diverses, què millor que una exposició per fer-ho?

Tal com ha dit el mateix Jordi Sánchez en un post en el Facebook de Birding Pallejà: "Vam poder descobrir com els ocells estan presents en la cultura popular per mitjà de l'idioma, la literatura o la poesia". Des de l'Oficina de Català de Pallejà agraïm la seva predisposició i amabilitat ha atendre la nostra petició de visita comentada i guiada.

Vols compartir aquesta notícia?