Camil Rull parla de "Noms, cognoms i malnoms" als alumnes, voluntaris i aprenents de Pallejà

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Els alumnes de l'Elemental 2 de català han obert la seva classe a altres alumnes i a parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua per participar en la xerrada "Noms, cognoms i malnoms" de Camil Rull

A l'hora de la classe de l'Elemental 2 dels cursos de l'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, la sala gran del Castell ha rebut la visita de Camil Rull Rigol, membre de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària, el qual ens ha fet una xerrada titulada "Iniciació a la genealogia. Noms, cognoms i malnoms".

D'una manera molt didàctica i divulgativa, Camil Rull ens ha descobert aquest món apassionant perquè suma història, llengua, onomàstica i cultura. Ja des de bon començament, tant els alumnes com els membres de les parelles lingüístiques, encuriosits, li han adreçat preguntes i dubtes que han augmentat en acabar l'exposició.

L'interès real de tots els assistents pel tema s'ha fet palès perquè la durada de la classe oberta ha estat de dues hores, igual que si hagués estat una classe lectiva. D'altra banda, com que un dels grans objectius del curs de català de nivell Elemental és comunicar-se normalment en català en situacions diverses de la vida quotidiana, el col·loqui posterior a la xerrada ha resultat molt profitós i enriquidor.

Des de l'Oficina de Català de Pallejà agraeixen l'amabilitat de Camil Rull Rigol a dedicar el seu temps als alumnes, als voluntaris i als aprenents de Pallejà presents a l'acte.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?