L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat organitza un taller de recursos lingüístics per a la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera

Servei d'Assessorament Lingüístic

L'interès per la qualitat de servei amb el català com a clau de l'èxit atrau emprenedores i professionals de diversos sectors

Aquest dijous 16 de juny, a la Biblioteca Can Baró, la tècnica de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, Cristina Carreras, i la coordinadora de dinamització i assessorament del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Mireia Adell, han dut a terme un taller de recursos lingüístics per a la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera.

"No sobreviu la marca més forta, sinó la que s'adapta millor". Amb aquesta frase de la campanya #CatalàiEmpresa s'ha iniciat la sessió, en la qual s'hi ha treballat la importància de l'ús del català en l'àmbit empresarial i comercial. Tot seguit, la presentació de la caixa d'eines i recursos ha permès augmentar l'autonomia dels assistents al taller a l'hora de resoldre dubtes lingüístics relacionats amb el sector professional al qual pertanyen: la tecnologia o la salut, per exemple.

Un cop acabat el taller, s'ha fet entrega del diploma d'adhesió al Voluntariat per la llengua a la representant de la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera, la Montserrat Isern.

Pròxima edició del taller: Tardor 2022

Obert a qualsevol emprenedor, empresari o comerciant que vulgui millorar l'atenció al client i la qualitat lingüística de les seves comunicacions.

Més informació a corbera(ELIMINAR)@cpnl.cat o per WhatsApp al 634 75 72 57.

Vols compartir aquesta notícia?