Pugem al campanar de l’església? Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de Corbera de Llobregat

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Més de 30 assistents a l'acte coneixen l'entorn cultural i històric de la població de manera ben original

El dilluns 20 de juny a la tarda, a la Plaça Sant Antoni, s'ha fet la cloenda dels cursos de català per a adults i la trobada de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del 2022, organitzada per l'Oficina de Català de la vila.

Hi ha assistit el Sr. Marc Piera, director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, el Sr. Albert Canyelles, i més de 30 assistents entre alumnes i parelles lingüístiques.

La festa ha tingut lloc a la Plaça Sant Antoni, al costat de l'església i de l'aula de català. Aquesta ubicació de l'aula ha fet que les campanes i l'església hagin estat grans protagonistes durant les sessions de classe. I justament per aquest motiu va sorgir la proposta que el Ferran Royo, membre del Centre d'Estudis Corberencs, ens fes una breu explicació de la cronologia històrica de la construcció de l'església. Tothom qui va voler va poder pujar dalt de tot del campanar, per sentir de ben a prop el toc de les campanes, una experiència única, i gaudir d'una vistes ben singulars de la vila.

Vols compartir aquesta notícia?