Comencen els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller al Baix Llobregat centre i nord amb 920 alumnes inscrits

Cursos de català

L'oferta de 30 cursos presencials es complementa amb 23 cursos en línia, atesa la situació de pandèmia

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, comença les classes de català per a adults amb un total de 920 alumnes inscrits, 435 dels quals assisteixen presencialment a les aules repartides entre les 12 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental). La resta, 485 alumnes, segueixen el curs en línia. La major part de les inscripcions d'aquest setembre (prop del 65 % del total) es concentren en els cursos de nivells inicials i bàsics, adreçats a persones amb pocs coneixements, o cap, de la llengua catalana.

El CPNL manté la màxima seguretat per evitar el contagi per Coronavirus. Així doncs, seguint tots els protocols sanitaris corresponents (ús de mascareta, desinfecció d'aules, distància de seguretat, ventilació...), el CNL Ca n'Ametller ofereix 30 cursos de català per atendre la demanda formativa presencial a més dels 23 cursos en línia, que permeten un aprenentatge autònom amb el seguiment asíncron d'un tutor.

L'oferta diversa de cursos del CPNL permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística comença els cursos de català amb més de 21.000 inscripcions a tot Catalunya i un increment de presencialitat del 45 % respecte al total, amb més de 9.500 inscripcions presencials aquest setembre.

Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?