El Mercat de Sant Andreu de la Barca amb el Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

Les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca han renovat el seu compromís amb l'ús social de la llengua catalana

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha contactat en els darrers mesos amb les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca que ja formaven part del programa del Voluntariat per la llengua a fi de renovar la seva adhesió. Totes les parades adherides han renovat el seu compromís de donar suport a l'ús social de la llengua catalana. 

Actualment un 60% de les parades del Mercat de Sant Andreu de la Barca són establiments col·laboradors del programa del Voluntariat per la llengua i esdevenen una eina bàsica per a l'ús i la pràctica de la llengua catalana des de la proximitat i la dinàmica dels mercats, tant per a les persones catalanoparlants com per a les persones que estan aprenent la llengua.

El Voluntariat per la llengua es va iniciar a Sant Andreu de la Barca amb les parelles lingüístiques l'any 2003 i es va ampliar als establiments comercials el 2007. En aquests moments més de 1.000 santandreuencs han format part del programa de parelles lingüístiques i més de 100 establiments comercials hi estan adherits.

Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?