Comencen els cursos de català a Molins de Rei adaptats a la situació que ha provocat la pandèmia

Cursos de català

El dilluns 28 de setembre han començat els cursos presencials a la Federació Obrera i properament ho faran els cursos de modalitat en línia

Durant els vuit dies que ha durat la matrícula, el Servei Local de Català de Molins de Rei ha matriculat 116 persones entre les modalitats en línia i presencial. D'aquestes, 40 aniran als dos grups de nivell Bàsic presencial que s'han pogut obrir a la Federació Obrera en horari de matí i vespre. La demanda d'aquest primer nivell oral ha estat molt gran i s'han hagut de derivar persones que s'havien quedat sense plaça cap a la modalitat en línia, mentre que d'altres han preferit esperar a veure si es produïa alguna baixa en l'horari que els interessa.

Pel que fa als nivells d'expressió escrita, els que corresponen als títols B2, C1 i C2, aquest any s'imparteixen únicament en línia per garantir que en tot moment es pugui continuar amb la feina iniciada i no es produeixi cap interrupció durant el trimestre. Entremig, el nivell Elemental, que correspon al títol B1, se seguirà en modalitat semipresencial, és a dir, amb una sessió presencial i una altra de virtual cada setmana.

Aquest període de matrícula que ja ha finalitzat correspon al darrer trimestre de l'any, és a dir, des de final de setembre o inici d'octubre fins al 10 de desembre, moment en què s'obrirà una nova matrícula per al trimestre següent: de gener a març.

Servei Local de Català de Molins de Rei

Vols compartir aquesta notícia?