La recta final d'un curs atípic

Cursos de català

Alumnes del Bàsic 2 del Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts finalitzen el Bàsic 3 a través de la plataforma Parla.cat proposada pel Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller

La crisi de la Covid-19 va fer aturar el curs de català del Bàsic 2 abans que els alumnes poguessin començar el tercer trimestre. Com a solució per poder acabar el nivell que els tocava, s'ha ofert als alumnes de tot el Centre la possibilitat de fer el curs Bàsic 3 en la modalitat virtual. D'aquesta manera, un bon nombre d'alumnes (vuit dels quals de Sant Vicenç dels Horts) han treballat a través de la plataforma Parla.cat per preparar-se per la prova de final de curs.

Durant vuit setmanes, aquests alumnes han estat treballant de valent a casa, malgrat la situació excepcional en la qual s'han trobat immersos. Han fet les activitats del Parla.cat i, aquestes darreres setmanes, a més, han pogut participar en  sessions virtuals. Així, han conegut els companys de curs, han fet conversa en català i han participat en les activitats orals proposades per la tutora.

Aquest Bàsic 3 a distància ha estat un gran repte no només per a l'alumnat, sinó també per al professorat, ja que ha estat el primer cop que s'ha ofert un curs de nivell bàsic amb la modalitat virtual. Un cop valorat el curs, el repte es dona per superat i s'obre la porta a repetir l'experiència.

Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Vols compartir aquesta notícia?